[]

Bates Motel

nasıl bu dizi? izleyen var mı? zaman harcamaya değer mi ?




 
pişman etmez, tavisye ederim.


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (05.05.15 09:49:29) 
ilk iki sezonunu izledim sonra sıkıldım bıraktım. niye sıkıldım onu hatırlamıyorum ama boş bir zamanımda kalanını izleyeceğim kötü değildi çünkü.


  • argent dawn  (05.05.15 10:00:35) 
İlk sezonu izlemiştim, oyuncular çok iyiydi.
Hannibal gibi bir dizi ama daha hafif.

  • aithra  (05.05.15 10:03:05) 
Izle izle harika


  • 00 08  (05.05.15 10:47:21) 
3. sezon mükemmel şu an en heyecanla beklediğim dizi diyebilirim. ikinci sezon aman zaman durağanlaşsa da oyunculuklar çok iyi olduğu için kendini izletiyor. bi de çok eglenceli bir audition videosu var youtubeta rollerin nasil secildigiyle ilgili


  • feykalade  (05.05.15 19:54:02 ~ 19:54:54) 
Hannibal gibi bir dizi değil bence, Hannibal'ın sınıfında değil yani ama ilk 2 sezonunu izlemiştim ben de sıkılmadan. Sonra bazı sahneleri midem kaldırmadı (Norman'ın hobisiyle uğraştığı sahneleri), bıraktım izlemeyi. Fazla rahatsız etti beni psikolojik anlamda da.

Psycho'nun başlangıcını anlatıyor işte. Filmi sevenler bir baksın bence. Vera Farmiga filan var, oyuncular çok iyi.
  • whimsical  (05.05.15 20:23:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.