[]

İstanbul'dan İngiltere'ye 1,5x2m'lik resim yollamak istiyoruz

Bir arkadaşımıza 1,5x2 metrelik bir yağlı boya tablo hediye ettik ve bunun Manchester'a yollanması gerekiyor. Resim şaseli ve şaseden ayrılmayacak durumda.

Gönderim seçenekleri konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Kaça mal olur, hediye olduğundan dolayı gümrükten geçerken bir sıkıntı olur mu? En önemlisi nasıl yollarız?

 
resim ayrılmıyorsa hayırlı olsun bir yaglı boya tablo parası da kargoya verirsiniz.


  • valkin rockefeller  (05.05.15 01:43:23) 
ptt kargo en ucuz yol ancak hizli degil. kaca mal olacagini orada olcup tartip belirliyolar. bi de hiz konusunda gonderim secenegini hava tasiti araciligiyla diye belirtirseniz daha hizli gider ama fiyat da artar. gumruk sorunu yasayacaginizi sanmiyorum. belki manchester'daki aliciyi dukkanlarina cagirip orda actirmak falan isteyebilirler.


  • hopeless  (05.05.15 01:44:50) 
Geçenlerde aynı iş için Fedex'i aradım, yağlı boya olduğundan emin olmalısınız çünkü farklı bir maddeyse içeriğini onlara iletmeniz gerekir. Bizim aynı boyutlarda tablomuz için 175 euro fiyat verdiler ve 1 gün içinde orada oluyormuş.


  • kaset  (05.05.15 12:48:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.