[]

Hangi ada?

Sevgiliyle hangi adaya gidilmeli? Hani apaçilerin pek uğramadığı bir yer olursa iyi olur. Büyük ada diyolla, iyi midir.
Maalesef hiç gitmedim, neden bilmiyorum :/



 
burgazada'nın sakinliğine hasta bir insan olarak burgazada diyorum


  • dinsiz adam  (05.05.15 03:35:57) 
Büyükada'da atların bok kokusuna nasıl dayanıyorsunuz. Diğer adalarda da koku durumu aynı mı bilen var mı?


  • turkuaz  (05.05.15 09:11:19) 
Burgazada'da hiç apaçiye rastlamadım. Ama Büyükada gibi büyük değil. Yani eğer sınırlı mekanla tatmin olacaksanız kesinlikle Burgazada derim. Bütün adaları da gezdim daha iyisini görmedim :)


  • elitist  (05.05.15 09:18:11 ~ 09:18:38) 
buyuada cok kalabalik sakinlik ariyorsan burgazada hatta kalpazankaya restaurantta yemek de yersiniz. Heybeliadayi da severim alternatif olabilir. Kavurmali tostu icin gidilir:)


  • solenkol  (05.05.15 10:28:32) 
Bol bol gezmek istiyoruz, büyük ada diyorlar gezmek için ama baya bir olumsuz yorum var :/


  • six packsiz  (05.05.15 10:59:54) 
Söylenenlere aldanmayın, evet Büyükada çok çirkinleşti, at boku kokusu çok fena, merkezi çok kalabalık bunlar doğru ama daha önce gitmediyseniz memnun kalacağınızı düşünüyorum, aynı İstanbul gibi Büyükada da, ne kadar çirkinleştirilirse çirkinleştirilsin hala güzel yerleri kalabiliyor. Eğer bisiklet kiralama imkanınız varsa, Nakibey Plajı'na doğru gidin, Fayton Parkı'na kadar biraz koku çekersiniz ama sonrası yol ve manzara çok güzel, Eskibağ, Viran Bağı buralar çok güzel, sağa sola dönmeden devam ederseniz o yol sizi Aya Yorgi yokuşunun başladığı meydana çıkaracak, buradan sonrası Dilburnu ve yakınları ve dönüş yolu biraz kalabalık olabilir gideceğiniz güne göre.

Heybeliada ve Burgazada da çok güzel, Heybeliada'nın iyi tarafı ormanın meydana yakın olması, vaktiniz az olduğunda kısa sürede Değirmenburnu'na ulaşabilirsiniz iskeleden. Burgazada gerçekten çok sakin ve güzel, Kalpazankaya'yı ben de tavsiye ederim. Kınalıada'yı pek bilmiyorum.

Özetle en fazla apaçi Büyükada'da olur, sonra Heybeliada ve tatil günüyse ve hava güzelse Burgazada da kalabalıktan nasibini alır ama hangi adaya giderseniz gidin mutlu olursunuz tabi kalabalıktan kaçabildiğiniz sürece.
  •   (05.05.15 11:56:04) 
Herkese teşekkürler :)


  • six packsiz  (05.05.15 12:03:58) 
Kınalıada falan da var ora gezilecek gibi degil mi?


  • her gece aç  (30.04.18 13:23:47) 
Bisiklet sürmek ve gezmek için Büyükada güzel fakat, kalabalığı, insan profili ve at arabaları pek çekilecek gibi değil. Sakinlik arıyorsanız en iyisi Kınalı.


  • harvey  (30.04.18 13:36:56 ~ 13:37:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.