[]

ilk buluşma sonrası yaşanan kısırdöngü

Sayı olarak fazla insanla flört etmiş bir kadın kişisi olmama rağmen, hala çözemediğim bi durum var. İlk buluşma sonrası yaşanan mesaj atsam mı atmasam mı, niye geç cevap veriyor gibi düşünceler yüzünden karşı tarafa soğuk davranıyorum sanırım.
Ve bu durumu karşılıklı hoşlaştığım insanlarla yaşıyorum. Strateji falan yapmıyorum. Sadece her ilişkiden sonra daha çok canım yandığı için, temkinli yaklaşıyorum ve sonunda karşı tarafı kaybediyorum.
Hayatımda olmazsa olmaz bir arkadaşım yok. Hiç uzun süreli ilişkim de olmadı. Herkesle yaşıyorum bu durumu. Asosyal asla değilim. Neden her seferinde böyle oluyor bilmiyorum.
Bir erkeği mutlu edebilecek her özelliğe sahibim bence. Buna rağmen kendini beğenmiş de davranmıyorum. Ülke değiştirdim, ama yalnızlığım bitmiyor.

Bu ne yapacağını bilememe ama bi şey yapmadığı için de huzursuz olma durumunu yaşayanınız var mı? Yaşayıp da aşan var mı?
Karşıma çıkanlar mı sorunlu ben mi sorunluyum?


a*

 
sen sorunlusun, canın karşındakiyle konuşmak istiyorsa o mesajı atarsın. mesaj atmamak mı temkinli yaklaşmakmış, peh.


  • baba jo  (04.05.15 23:20:29) 
Takmasan diyeceğim belki taktiği n için normal Olan o süre çok uzun geliyor olabilir


  • indescribable  (04.05.15 23:20:32) 
söylediğin sebeplerden dolayı tanımadığım / yeni tanıştığım biriyle direkt olarak sevgili olmaktansa 1-2 sene arkadaş olduğum biriyle sevgii olmayı tercih ediyorum. hiç değilse arada yapmacıklık olmuyor. diğer türlü çok ilgi göstermeyeyim götü kalkmasın, ay şu özelliğimi belli etmeyeyim benden soğumasın falan... muhabbet tıkanınca duyulan rahatsızlığın bile olmaması gerek bir ilişkide, beraber sessizce huzur içinde oturabilmek gerekir. beraber kanepede oturup film izlerken çekinmeden rahatça osurup geğirebilen bir kızla sevgili olmayı tercih ediyorum.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (04.05.15 23:25:24) 
Bir erkeği mutlu etcek özelliklere sahip olsan zaten mutlu eder oda sana mesaj atar, böyle ayrıntılara takılmazdın, maneviyatını geliştir, maddi değerlerle yola cıkılmaz.


  • adidas giyen nike iscisi  (04.05.15 23:40:36) 
oha, bu söylediklerimden maddiyatı nereden çıkardın? Zaten karşı taraftan mesaj geliyor genel olarak, ama ben sonrasında her şeye normalden daha fazla dikkat ediyorum ve biraz hassasiyet bekliyorum.


  • acelemvar  (04.05.15 23:42:02 ~ 23:43:35) 
"Bir erkeği mutlu edebilecek her özelliğe sahibim bence."
Ha anti feministsin yani... (Anla diye yazdım ideolojik çatışma için değil.)

"Buna rağmen kendini beğenmiş de davranmıyorum."
Davranmana gerek yok karşı taraf anlar. Medya kadın beynini uzun süre üstün ırk ideolojisiyle yıkadı. Farkındalık seviyen her neyse artık...

Bir kaç maddelik bir başlangıç yapmak gerekirse:
Bir çok kişi için arkadaşlık seksi öldürür.
Erkeklere göre, cinsel olarak yetersizsen (denemeleri gerekmez diyelim tutucuysan) anlarlar.
Hastalıklı feministsen (üstün ırk ideolojisi; ...ya hem siz bağyanların duygusal zekâsı daha yüksek olduğu için...") anlarlar ve sürekli kullanırlar.
Sıkıcıysan ya da gevezeysen anında anlarlar.
3 dil biliyorsan iki lisans diploman varsa fakat bu gün ne giysem programından fırlamış boş tenekeysen anlarlar.
4 dil biliyor ve doktora yapıyorsan yani cinsel enerjin düşükse anlarlar.
Geçmiş ilişkilerinin enerjisini o anki ilişkilerine taşıyorsan (kadınların kronik sorunu) yani sıfırdan almayı beceremiyorsan anlarlar.
Eleştirilince geriliyorsan narsistik ya da kompleksli bir kişilikle uğraşmak istemeyebilirler.

Ortaya karışık yazdım...
  • neotunc  (04.05.15 23:58:17) 
@neotunc

Karşımdaki erkeği mutlu edebileceğimi düşünmem kendime olan güvenimden kaynaklanıyor. Feministim, tutkuluyum, başarılıyım, aksine haklı(!) eleştirene daha çok sempati duyuyorum. Bu, erkeğin karakterli olduğunu ve de belirli kıstasları olduğunu gösterir.

Erkeğime köle olurum, her gün ayaklarını yıkarım gibi bir şey hayal ettin galiba sen kendi ütopyanda. Umarım kendin öyle birini bulursun. Anlattığım şeyle söylediğin bazı şeyler birbirine o kadar uzak ki. Nasıl bir pencereden bakıp da böyle düşündün anlamadım.
  • acelemvar  (05.05.15 00:32:28 ~ 00:33:27) 
Kardeşim maddi değerler diyince aklına hemen para gelmesi bile senin maddi.değerlerin olduğunu gösterir, oradaki maddi değerlerden kastım dıs güzellikler, karaktere bakmaman, duygusal beklentilere girmemen, ruhtan anlamaman vs vs. Kendini kaf dağında görme, sen türkiye gibi bir ülkede ülke değişterebilmiş, az birşey donanımlı birisin, bu sana mükemmel gelebilir ama millet ucağıyla kmlerce yol aşıp dostlarıyla hızlı bir program icerisinde görüşüyor, o yüzden madem böyle değerlerin var kendini büyütme çünkü bir özelliğin yok.şimdi sen hoslandığın bir kişiye atıyorum kendi elimle sana kek yaptım dedin de o zaman sen de değeri görmedilerse onu o zaman konusalım, ama senin o karakterde olduğunu düşünmüyorum.huzursuzluğa gelince bir nevi karsı tarafı kolay vazgecilebilir görüyorsun bilincinin derinlerinde ama yalnızlık fobinden de onlara muhtacsın.diğer bir neden de cok flörtöz olman seni maneviyattan hakiki sevgiden hakiki temaslardan uzaklaşmıssın, senin bu hallerin de karsı tarafı ucuz hareketlere itiyor mecburiyetten, e işin sonunda icinde ki özlem seni de vazgecmeye itiyor.kendine en az 6 ay 1 yıl flörtü teması yasakla uzaklaş o mevzulardan derim.


  • adidas giyen nike iscisi  (05.05.15 01:58:04) 
"Bir erkeği mutlu edebilecek her özelliğe sahibim bence."

Sence. Bence değil.
  • yirmisantim  (05.05.15 02:04:17) 
Taktik yaptığını kabullenerek işe başlayabilirsin. Risksiz hayat beklentin var çoğu kadın gibi.


  • arnold schwarzeneger  (05.05.15 09:01:53) 
@adidas giyen nike iscisi,
birçok tespitinde haklısın. Ama paraya dair herhangi bir şeyden bahsetmedim. Ayrıca sana şunu da söylemek isterim ki; buraya okumak için geldim ve ailemden para dahi almıyorum, garsonluk yapıyorum. Bir yandan okuyup bir yandan çalışıyorum bunun yanında müzikle ilgili yaptığım hobilerim ver. Maddi olarak zorlandığım zamanlar çok oluyor, ama mücadelemi verip olayları yoluna koyuyorum bir şekilde.
Çok sevip de karşısında hamur yoğurup kurabiye yaptığım sevgililerim oldu. Buraya yazdıklarımla beni bir yere kadar tanıyabilirsin; bu tarz ağır şeyleri söylemek için. Uyuduğunu görünce üstünü örtüp sırtını battaniyeyle sıkıştırdığım adamlar da oldu, şevkat de gösterdim, sevgimi de belli ettim.
Karşı tarafı kolay vazgeçilebilir görmüyorum, aksine özümde kırılgan olduğum için, küçük şeyleri kafama takıyorum. Puzzle parçaları birleştiğinde de vazgeçmem gerektiğini çünkü karşı tarafın beni önemsemediği, ya da duygularının azaldığı endişesine kapılıyorum.
Son paragrafına katılıyorum. Haklısın.


@douchebag,
arada kardeşim de bu hesaptan bir şeyler yazıyor. Benim duyurularım karışmasın diye a* yazıyorum.

@yirmisantim,
ağzımın payını vermişsin :) Bir hışımla yazmıştım ama şimdi bakınca o cümle gerçekten narsistçe geldi. Haklısın.

@arnold schwarzeneger,
taktik yapmıyorum inan, sezgilerimle hareket ediyorum. Tabii ki risksiz hayatı tercih ediyorum, ama bu aldatılmak istememek ve ileriye dönük düşünebileceğim insanların bir gün saçma bir sebepten vazgeçip gitmeyecek kadar sorumluluk sahibi olmasını istememden kaynaklanıyor.
  • acelemvar  (05.05.15 13:01:04 ~ 13:09:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.