[]

Yine kapinin yolu gorundu :(

Uzun suren issizliktrn gecen ay iyi bir maasla kurtulmustum. Bugun, yaza bagladigimiz isler iptak oldu. O bedenle bize lazim degilsin. Bize artik az maasa ayak isi yapacak adam lazim. Sen bize donanimli kaliyorsun diyerej isime son verildi.

Borclarim vardi :(

Ben is hayatina dair umidumu kestim

Hep boyle mi gidecek? Sizin de kismetsiz gecen surecleriniz olmus muydu?

 
1.5 senelik işsizlikten sonra bugün ise başladım. Ahahahahaha. Ne kadar dayanabilcem kovulmadan bilemiyorum.

Keşke borç yapmasaydin veya borçlarım var deyip daha azına razi olsaydın bi sure.

Canini sıkma.
  • elorelia  (04.05.15 11:39:44) 
bırakma kendini, vardır bir hayır. Bu olmadıysa başka iş bakacaksın. İllaki çalışmak zorundasın. Hemen bırakıp pesetmek yok. Neler göreceksin daha neler. Takma kafana yani. Bi hafta falan yat yuvarlan dinlen sonra hemen aramaya koyul. Baktın olmuyor beklentini cv ni düşür biraz. Bu aralar ülke ekonomisi malum şirketler çok titiz alım yapıyorlar. Umarım senin için daha iyisi olur.


  • erty_ksk  (04.05.15 11:41:14) 
Ama iste, isin kotu yani ozel sektorde is alani olmayan bir meslegim var. kamuda da puanlar 95-100 seviyesinde.

Benim acilen kendimi baska bir alanda gelistirmem lazim.
  • evrenos gazi  (04.05.15 11:43:04) 
Başka fırsatlar çıkar her zaman. hatta daha iyisi çıkar genelde ama pozitif bakarsan, vardır bir hayır dersen. olumsuz baktığın vakit, daha da olumsuz gider işler.
donanımlı bir adamsan hakikaten daha da rahat bulursun işini gücünü.
İş hayatı acımasız ama kendini iyi satmayı öğren.
  • enkolaykullaniciadi  (04.05.15 11:44:04) 
26 yaşında erkek kişisiyim.

şu yaşıma kadar hiç doğru dürüst bir işte çalışamadım, sürekli ağır işlerdi.
en son girdiğim işte kendimi sakatladım ve ameliyat olmak zorunda kaldım.

ayrıldım, şu anda dinleniyorum ve bu tarz bir işte bundan sonra kesinlikle çalışamayacağım.

yapacak tek şey sınavlara asılmak, asılmak, asılmak.
yapanlar nasıl yapıyorsa, onlardan eksik yanımızın olduğunu düşünmüyorum.

güvenin kendinize.

edit: lisans bitirdim, şu anda 2. üniversiteyi okuyorum.
  • livaneli kadir  (04.05.15 11:54:05 ~ 11:58:35) 
Çok üzüldüm. Her işte bir hayır vardır. Bu şekilde düşünmeye çalış bu süreçte.

Bazen istediğimiz yerlere gelebilmek, istediğimiz işlerde çalışabilmek için komik rakamlarla hiç istemediğimiz işlerde çalışmamız gerekebiliyor. Türkiye genelinde bence maalesef durum böyle. Ben ilk işime 700 TL maaşla başladığımı hatırlıyorum. Şimdi 7. seneme girdim. Maaşım çok şükür beni artık mutlu edecek düzeyde. Geleceğe dair planlarımı yapmaya başladım.

Hele ki İstanbul gibi bir yerde şansın çok daha fazla var. İstediğini elde edene kadar istemediklerinin arasından en iyisini seçerek bir adım at derim naçizane.
  • dessy  (04.05.15 12:00:09 ~ 12:00:25) 
senin adına üzüldüm dostum, umarım en kısa sürede toparlarsın vaziyeti. umudunu yitirme lütfen, hep böyle gitmeyecek elbet.


  • urthoalvar  (04.05.15 12:27:31) 
Kolay değil. Ama ümitsizliğe de kapılma derim. O işleri iptal eden firmaların çalıştığı yerlere ulaşmaya çalışmış. Sektöründen çok uzak kalmamaya bak derim.


  • primetime  (04.05.15 15:27:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.