[]

Yeni iş için hediye

ne gönderilir ya, kız arkadaşa. bonnyfood göndreesim var ama şimdi işyerinde milletin konsantrasyonunu bozar diye laf yapar falan diye tırsıyorum. (formal biri ş değil aslında, sosyal medya işi) çiçek de göndermek istemiyorum, o da çok şey yapmaz çiçeği.

karar veremedim. bonnyfood mu göndersem hem işyerindekilerle kaynaşmış olur onları kemirirlerken.


 
bonnyfood iyidir. ucuz olanlardan gönderme. büyük kallavi birşey yollarsan akşama kadar kemirirler. herkesin hoşuna gider. bizim ofiste birine meyveli bir sepet geldiğinde herkes severek yiğiyordu.


  • tetriste cubuk bekleyen adam  (04.05.15 09:29:18) 
@tetriste, oke sevdiğim bir tanesi var çikolatalı meyve buketi mi ne 10 kişiyi doyurur. ondan yollim.


  • kamera motor  (04.05.15 09:34:53) 
Yeni iş yerinde ilk günler bazı insanlar çekingen olurlar. Senin göndereceğin bu tarz hediyelerden rahatsızlık duyabilir. Yani herkesin içinde çiçek veya böyle çikolata falan gelmesi herkesin dikkatini arkadaşının üzerine çekeceği için rahatsız da olabilir tam tersi çok hoşuna da gidebilir.

Sen kız arkadaşını tanıyorsundur, hoşuna gidecekse bunnyfood dediğin şeyler bence güzel. Ama tatlı/şekerli/yiyecek takıntısı olan birisiyse yenmeyen, çiçek gibi de olmayan, iş yerinde işine yarayacak bir şeyler de düşünebilirsin.

www.ciceksepeti.com
  • osurdum  (04.05.15 09:38:01) 
ben de yeni iş tebriği için bonnyfood istemezdim, tanımadığım insanlarla cikolatalı cilek kemirmek çok cazip değil. illa göndereceksen çiçek gönder.


  • bordeaux  (04.05.15 10:33:15) 
bazen masaları da belli olmuyor çalışanların ilk günlerde
çiçeği nereye koyacak bu durumda?
o yüzden çiçek gönderecekseniz 1 hafta kadar bekleseniz iyi edersiniz

bonnyfood iyidir
  • superb  (04.05.15 10:38:16 ~ 10:38:38) 
1 hafta bekleme önerisi gelmiş ama her kızda işe yaramayabilir. 1 hafta sonra da artık gönderme geçti, başka özel bir günde gönderirsin diyip üstüne bir de trip atabiliyorlar.


  • prodeq  (04.05.15 10:52:54) 
öyle ajans'ta filan çalışıyorsa bonnyfood iş görür. tatlı bişi gelince ofiste kayış kopuyor zaten.mutlu olurlar. aynı zamanda dosta düşmana selam salarsın.


  • widee  (04.05.15 10:55:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.