[]

Ajanda Programı Arıyorum - PC

kullandığınız önerebileceğiniz ajanda programı var mı? benim bulup denediklerimin hiçbirini beğenmedim. aradığım ajanda türkçe, kapsamlı ve basit bir arayüze sahip olsun istiyorum.

önerilerinizden ilk dördünü denedim. ihtiyacıma yönelik değil. istediğim,
* mail aktivasyonlu bir hatırlatma özelliği bulunan,
* takvim üzerinden notlar alabileceğim,
* her ayın şu gününde, her yılın şu ayında diye kayıt açabileceğim,
* olursa androidde de programı bulunan
bi ajanda. any.do ve evernote un ücretlisini de kullandım ama basit bi takvim ajandası yok bunlarda. google calendar ve keep de işe yaramıyor.

e: asana tr değil onu da kullandım.

 
tam bir ajanda değil ama google keep çok temiz bir program. hatırlatma fonksiyonu da var, deneyin bence.


  • orient blue  (04.05.15 09:53:17) 
Yeni not defteri oluştur. içine
.log yaz ve alt satıra geç .bir şeyler yaz . yine alt satıra geç ,sıralı çizgiler (-----) yap. kaydet ve kapat . yeniden aç .farkı gör .

  • 1adam  (04.05.15 09:55:08) 
evernote candır.


  • jadle  (04.05.15 09:55:45) 
türkçesi var mı bilmiyorum ama ben şunu kullanıyorum www.any.do


  • Yehova  (04.05.15 10:22:43) 
Asana tavsiyemdir.


  • MiraTaurus  (04.05.15 10:46:02) 
  • seytan ayrintida gizlidir  (02.07.15 02:37:47) 
Cebinde a7 ajanda ve yarım parmak kalem ile gezmiş, telefonuna 30dan fazla ajanda/takvim uygulaması kurmuş, organizer denemiş, normal boyutlarda bir ajanda almış çantasında taşımış biri olarak söylüyorum ki yok öyle bir dünya. Gerçekten yok. Olsaydı ayda 15 lira vermeye bile hazırdım. Ama yok. Google Keep kullanmaya başladım ben de en son.

Ama şey de var, ben yapılacaklar listesi ve o günkü randevularımı yazıyordum, randevular da haftada birkaç tane oluyordu olmuyordu. Eğer doktor ajandası gibi bir şey lazımsa karmaşık olmasına rağmen Samsung'unki iyiydi. Estetik değil sadece.

Bulursan buraya ekle bence, ciddi bir eksiklik var bu konuda.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (02.07.15 02:47:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.