[]

Rusya'ya tek basima geziye gitsem?

Rusca da bilmiyorum. Cok buyuk sikinti olur mu sizce? Basima bir is gelir mi? :)

Gerci uygun bilet bulursam "sikinti olur" deseniz de gidecegim muhtemelen:)


 
(bkz: gopnik)


  • kargn  (03.05.15 23:20:13) 
O cumleyi anlamamissiniz. Belki de ben anlatamadim.

Ayrica bu da benim icin onemli, neyin ne kadar onemli olduguna neye gore karar veriyorsunuz? Yeterince onemli olanlar moderator tarafindan sabitleniyor zaten. Ve sizin bu gereksiz cevabi yazmaniz da gereksiz yere duyurunun sag tarafta en ustte belirmesini sagladi.
  • stavro  (03.05.15 23:23:12 ~ 23:28:38) 
sıkıntı falan olmaz. sıkıntı her yerde olduğu kadar olur. az çok kiril alfabesi öğrenip de git.


  • lesmiserables  (03.05.15 23:23:48) 
(bkz: omon)


  • kargn  (03.05.15 23:28:40) 
ben alfabesi farklı olan ülkelerden bulgaristan'a gittim. alfabeyi az çok öğrenmen gerçekten yaralı olur.

lesmiserables +1
  • manuel mandalina  (03.05.15 23:31:05) 
moskova domodedovo'ya inip 1-2 gün sonra başka bir şehire geçmiş biri olarak söylüyorum, metro durakları dahil ingilizce hiçbir tabela - açıklamaya rastlamadım. kiril alfabesini biliyorum, başlangıç seviyesinde rusçam da var ama zorunda kalmasam yalnız gitmezdim. başınıza birşey geleceğinden değil (böyle bir ihtimalin yüksek olmadığını düşünüyorum) ama çok uğraşırsınız. sistemleri farklı bi kere, metroda kartı basıp 3-5 sn içinde geçmezseniz sizi algılamayıp çot diye yandan kemiğe giren kapılar var mesela. tahmin edemeyeceğiniz uygulamalarla karşılaşıp mağdur olabilirsiniz. tur kullanın yada gitmeden oralardan biriyle tanışın size rehber olsun.


  • kaichi  (04.05.15 00:16:15) 
ben de tek başıma haziran sonunda gideceğim, bileti de aldım çoktan
bazı sitelerde gezi rehberi var, akıllı telefona şehir rehberi vs. indirirsek sıkıntı olmaz gibi

  • probiyotik  (04.05.15 01:56:02) 
dolandırıcılık yollarını internetten öğren, ben bana gelen her yabancı misafirlerime öğretiyorum bir ikisinin de işine yaradı paraları ceplerinde kaldı.


  • selam  (04.05.15 02:40:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.