[]

Türkçe life hacking sitesi ?

Var mı bildiğiniz, yoksa kuralım mı ?




 
galiba yok gibi(?) buna en yakını onedio içinde geçen 3-5 makale içinde life hacking metodları vardır onun dışında yok diye biliyorum.


  • vosvos3131  (03.05.15 14:57:44) 
life hacking icin neden ayrica site acilsin ki? ayrica yazili icerik zaten pek revacta degil. youtube kanallari daha populer ve yuruyorlar gayet


  • hjarteblod  (03.05.15 15:02:43) 
yok, lanet olsun ki bir tane adam çıkıp lifehackerz sitesi kuramadı.


  • sansar  (03.05.15 15:04:59) 
haydaa bagnaz olduk simdi de. yahu ben startup'lara calisan bi yazilimci adamim zaten; "icat cikarma" yorumu yapabilecek son kisilerdenimdir heralde, ekmegim bu benim.

diyorum ki bi site, forum vs acmak bu donemde pek de mantikli degil. youtube kanallari bu isi devraldi ve guzel guzel yapiyor (crazy russian hacker, yapyap, vs.), siz de bu alana girer ve fark yaratirsaniz tabii basaril olabilirsiniz. ama yok paragraflarca yazi yazarak internete icerik sunmak istiyorum derseniz ben bunun tutmayacagi gorusundeyim.
  • hjarteblod  (03.05.15 16:03:47) 
duyuru altinda tartisir gibi oldu boyle, umarim rahatsiz etmemisizdir exxe01'i bu arada.

@hayirsiz, ben sadece platform konusunda elestiri/oneri yaptim, yani 'yazili yerine gorsel medya sunun' demek istemistim, 'gorsel olarak zaten sunuluyor siz bu ise girmeyin' degil. 'youtube kanallari daha populer, yuruyorlar' derken kastettgim buydu :) yanlis anlamisiz birbirimizi, pardon.
  • hjarteblod  (03.05.15 16:49:45) 
Valla ben youtube'da yapyap diye salak bir isme sahip bir kanal gördüm, üç arkadaş benim zaten %60'ını yabancı videolardan bildiğim içerikleri türkçeleştirip bilale anlatır gibi anlatıyorlar, millet de gayet seviyor ki abonesi yüksek.

Velhasıl, güzel olur. Tebrik ederim.
  • yirmisantim  (03.05.15 17:36:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.