[]

Kuru mama sorunsalı

Kuru mamanın bayatlama Eşiği nedir? Evde bile kilo kadar buldum bi poşetin içinde. En az iki Ay'ı var. Napayım ?




 
ağzı kapalı ise, yani hava almıyorsa uygun koşullarda saklandıysa (güneş ışığı nem vs den uzak) birşey olmaması lazım. hava almayan kaplarda saklayarak veriyoruz biz, 3 ayda anca bitiriyor bizim kedi zati. kıtır kıtırsa hala ve kedin yiyosa birşey olmaz gibi.


  • paulie walnuts  (03.05.15 15:09:27) 
iki ayda bayatlamaz mama ayol, 15 kiloluk mama alanlar napcak? tabi ağzı açık duruyorsa bayatlayabilir de, poşetin içindeki mamaya bir şey olacağını sanmam.


  • mutevazi  (03.05.15 15:27:23) 
15 kglik mamaları daha hesaplı oluyor diye tercih ediyorum genelde. saklama koşululları olarak da koyu renk, gün ışığı geçirmeyen bir saklama kabı içerisine korplastın çift kilitli poşetlerine koyarak parça parça saklıyorum. her seferinde tek poşeti çıkarıp kullanıyorum.

şu poşetler;
www.koroplast.com

demem o ki buna benzer bir yol izleyebilirsiniz. hava, ışık almasın ve nemsiz olsun ortam yeter.
  • streak  (03.05.15 15:33:01 ~ 15:33:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.