[]

bu aralar cok konusuyorum ama konusan ben degilim

genelde yalnızım, evde takılıyorum işten cıktım. ortalama haftada 1 arkadaslarla bulusuyorum ve ozellikle bi arkadas grubum var bulustugumda resmen cenem dusuyor son dönemde. yani boş konusmuyorum, güzel de konustugumu söyluyorlar ama adım gevezeye cıktı resmen. ortamın sebegi oluyorum. işin özü konusmalarım gerçek beni hiç yansıtmıyor, geveze olmaktan degil de bundan rahatsızım. asla kendi duygularımda derine inmem, yasanmıs komik olayları ya da ilgi cekici baska konuları anlatırım. aslında tam bir ilgi saptırıcısıyım, kendimi soyutluyorum, kelimelerim, gündemim yogun ama resmen program sunucusu gibiyim. hayat boyu böyleydim ilginin cok ustumde olmasından hoslanmam, kendimi gizlerim ama bu aralar sunucu olmak degil özne olmak istiyorum.
iç dunyam baya karanlık aslında, ben olucam desem ortaya baya can sıkıcı bişey cıkabilir. böyle şebeğe de daha ne kadar baglayabilirim bilmiyorum. kendim olamıyorum dostlar naapmam lazım?



 
bu benim lan :Ç


  • istebunudusunmemistik0empty  (03.05.15 02:25:19) 
arkadaslar demek ki bizden sandıgımdan cok var :) ee nolcak biz böyle yasicaz mı? bari kendimize güzel bi metafor bulalım da ortamlarda şanımız olsun. böyle bakır gibi parlıyor ama içi aslında altın falan:p


  • art vandaley  (03.05.15 02:29:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.