Giriş
(2)

Bilgisayarım çöktü...

cnk
Merhabalar.bilgisayarıma virüs bulaştı format atmama rağmen düzelmedi.bilgisayarı açtıktan yaklaşık bir 10 sn. sonra bir uyarı mesajı geliyor,mesajda çalışmalarınızı kaydedin oturum kendini 1 dk içinde kapatacaktır diyor,sonrada kapanıyor.Bilgisayarıma tıkladığımda açılmıyor ,bazende ekrandaki bütün
Merhabalar.bilgisayarıma virüs bulaştı format atmama rağmen düzelmedi.bilgisayarı açtıktan yaklaşık bir 10 sn. sonra bir uyarı mesajı geliyor,mesajda çalışmalarınızı kaydedin oturum kendini 1 dk içinde kapatacaktır diyor,sonrada kapanıyor.Bilgisayarıma tıkladığımda açılmıyor ,bazende ekrandaki bütün her simge yok oluyor.Açıkçası galiba format atmamla bu virüs temizlenmedi.Ne yapmalıyım??
0
cnk
(03.09.09)
bilgisayarında c ve d diye iki bölüm varsa ve sen sadece c'yi(windows içinde diye) formatladıysan virüs d'de konuşlanmış olabilir bu durumda d'ninde bi temizliğe girmesi gerekir gibi..
0
comf
(04.09.09)
formattan sonra bilgisayara flashdisk, cep telefonu ya da harici bi harddisk falan taktıysanız eğer onlarda virüs varsa, o sekilde de bulaşmış olabilir comf'un dediğine ek olarak..
0
noctiluca
(04.09.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.