[]

şirketin değerini gösteren site

böyle resmi bi site vardı şu anki değerini, ortaklarını vs. yazıyodu. neresiydi orası? türkiye'den bahsediyoruz tabii.




 
kap gov tr


  • losev bagiscisi  (02.05.15 01:02:40 ~ 01:02:49) 
ITO'nun sitesinden sicil kaydi sorgulayabiliyoruz mesela? Oyle bir sey mi sordugun? Ama su anki degerini degil sermayeyi gosteriyor.


  • ay nov kung fu  (02.05.15 01:03:38) 
ticaret sicil gazetesi


  • bigl0rd  (02.05.15 01:04:31) 
bunlar değildi ya.
daha önce çalışıtığım yerde biri bakıyordu. o çalıştığım şirketi de görebiliyoduk küçük/orta çaplı bi yer olmasına rağmen. şu anki değeri değil de sermayeydi belki yanlış hatırlıyorumdur ama bu söylenenler değil aradığım.

  • tepedeki psychedelic adam  (02.05.15 01:38:48) 
Ya sicil gazetesidir ya ticaret/sanayi odasidir. Vergi dairesi degilse baska bir kurumun oyle bir veritabani olmamasi lazim. Kap'ta ise sadece halka acik sirketler vardir.

Ayrica sirketin su anki degerini zaten hicbir site gosteremez. Guncel deger icin anca halka acik sirketlerin hisse fiyatlarina bakabilirsiniz. Sizin soylediginiz kurulus sermayesidir.
  • f_d  (02.05.15 02:06:38) 
mesela bu şekilde ekşi sözlük'ün bilgilerine bakabailiyor musunuz? ben ona bakmıycaktım ama bunu görebiliyorsanız ordan ben de istediğimi aratabilirim. ito ve ticaret sicil gazetesi'nde bi yerlerden arattım ama çıkmadı. belki yanlış yerde arattım.


  • tepedeki psychedelic adam  (02.05.15 11:46:06) 
evet ito'daymış aslında aradığım buldum. teşekkürler.
buradaki sermaye şirket kuruluşunda elde olan/harcanan para di mi?

  • tepedeki psychedelic adam  (05.05.15 18:19:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.