[]

Aranızda İstanbul'da pisiklet süren var mı?

Bisiklet bakımınızı kendiniz mi yapıyorsunuz? Kendiniz yapmıyorsanız nerede yaptırıyorsunuz?

Böyle bir yer buldum ama Kadıköy'de. Avrupa yakasında oturuyorum.
(git: www.bisikletgezgini.com)

 
detaylı bir bakım gerektirmiyorsa kendim yapıyorum. 2 senedir kullanıyorum, 1 kere servise götürdüm. çünkü vitesleri çok sıkıntılıydı ve akoru kendim yapamıyordum. giant'ın istanbul ofisi var. yetkili servis değil, direkt giant'ın, resmi. yani olabilecek en pahalı yer:) ona rağmen 60 tl verdim, akor dahil. daha ucuza çok rahat bulunur, ben yapamam diyorsanız 50tlye çok rahat yer bulursunuz. kadıköy'e gitmeye gerek yok, her bisikletçi aynı şeyi yapıyor zaten.


  • ack3000  (01.05.15 23:11:11) 
@madafaka Balat'a çok yakın oturuyorum yarın telefonla arayacağım, çok teşekkürler.

@ack3000 2 senedir kullanmıyorum, 50 tl'yi gözden çıkardım. Sağlam bir bakım yaptırmazsam dağılır diye korkuyorum =)

Bu arada 51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun finali için köprüyü amatör bisikletçilere de açacaklar haberiniz olsun =)
  • atini kaybeden prens  (01.05.15 23:34:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.