[]

ttnet yerine ne almalı

öncelikle 70 küsür lira para veriyoruz. ama bugunlerde sanki daha bir sıçışlarda bu. dns ayarımda mı sıkıntı var dedım ama tel de yavas. mide bulandırmaya basladı yani.
şimdi hangisine geçmeli, ne önerirsiniz?



 
süperonline fiber kullanıyorum ve çok mutluyum, ama sözlükte kötüleyen yorumlar da okudum, belki bulunduğun yere göre değişiyordur ama benim yaşadığım yerdeki hizmet çok iyi.


  • nundu  (01.05.15 14:18:10) 
@mikikikili +1


  • tejeve  (01.05.15 14:20:37) 
superonline fiber alt yapısı varsa superonline.
turksat altyapısı varsa uydunet.

bunlar yoksa ttnet'te kalın. adsl arıyorsanız ttnet'ten başka firmaya bulaşmayın. aynı altyapıyı kullanıyorlar zaten. muhatabınızı bilirsiniz en azından.
  • uuth  (01.05.15 14:33:11) 
ara ara saçma engelleri olsa da uydunet iyidir.


  • livaneli kadir  (01.05.15 14:36:16) 
superonline pişmanlıktır.

En iyisi türksat.
  • member of illuminati  (01.05.15 14:46:02) 
uydunet. hem en ucuzu o, hem de hızı falan iyi. (25 mbps 50 gb akn, teledünya vs dahil 49 lira mı ne ilk 3 ay da bedava)
altyapı aynı da; bende ttnet vardı, üst komşum'da uydunet. 2-3 ay boyunca sürekli kesildi internetim, komşuda her şey normaldi. eve ekip geldi 2 kere çözemediler. başlarım altyapınıza diyerek bıraktım.

  • denizin kulleri  (01.05.15 15:49:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.