[]

anadolujet mobil biniş kartı sms

babam bodrum'da. yarın sabah uçağı var. adamın online check in'ini yapayım uğraşmasın diye girdim, check in yaptım, biniş kartını da buradan (ankara) bilgisayara indirip yazdırdım.

ama giderken nasıl yapıp ettiysek biniş kartının linkini telefona sms olarak da almıştık. babam onunla uçağa binmişti. şimdi sms gönder diyorum, biniş kartı veya linki gelmiyor. sadee check in yapıldı yeriniz 10f diye bilgi mesajı geliyor.

babamı self check in kioskuyla falan uğraştırmak istemiyorum, yakın gözlüğü de yanında yoktur, yaşlı başlı adam upuzun bilet numarasını oralara girmekle uğraşmasın.

daha geçen haftaki gidiş biletinde yaptığımız gibi bu biniş kartını babamın telefonuna nasıl yollarız? kare kod falan?

 
binis kartindaki kodun temiz bi fotografini cekip watsapptan at. mobil binis kartin baska bi olayi yok sadece o kodu allayip susleyip telefonuna gonderiyorlar.


  • mayeskuel  (01.05.15 11:07:38 ~ 11:07:49) 
Daha da halledemezsem o şekil iptidai yollarla halledicez artık. Ama anlamadığım, daha geçen hafta gidiş uçağında yaptığımız şeyi, aynı havayolunun dönüş uçağında sadece bir hafta sonra niye yapamıyoruz?


  • kibritsuyu  (01.05.15 11:38:56) 
ist-ant hattı için başıma geleni anlatayım:
sabihada olan mobil biniş kartı uygulaması antalyada olmadığı için baskı alamıyorduk. sistem de vermiyordu. antalyada sistem geçtiğimiz zamanda kuruldu ve kullandık. (pegasus rules)
dolayısı ile milas da küçük bir havaalanı olduğundan bu sistemi henüz kurmamış olmasınlar?
  • ozdek  (01.05.15 11:58:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.