[]

tatillik otel/mekan önerisi

kız arkadaşımla ales sonrası bir yerlere kaçalım diyoruz. 12-19 mayıs diyelim biz o aralığa. bu tarihlerde bodrum-kaş-alanya hattında bir yerler baksak diyoruz. (ege akdeniz'de farklı öneriler de olabilir spesifik lokasyon-tesis önerileriyle) ben istanbul'dayım, o antalya. ulaşımı da göz önünde bulundurarak, gecelik totalde 150 turkish liras dolaylarına kadar her şey dahil tesis önerisi olan var mı sevgili galaksi rehberleri? (lokasyonu ve fiyatı iyiyse her şeyi dahil etmese de olur)

deniz mühim, yüzmeyi severim.
yemek mühim, yemeği sever.

 
her şey dahil yapmak yerine Kaş Camping'de gecelik 50 tl'ye kalın, akşamları güzel yemeğinizi yiyin derim, içki olayı işe girerse ücret artabilir. Denizi harikadır, kaş'ta başka güzel pansiyonlar da var.


  • kaset  (30.04.15 16:33:23) 
Kaş + 1 her şey dahil yalan olur yannız ^_^


  • amelie poulain  (30.04.15 16:42:49) 
''ben kamp insanı değilim'' dedi an itibariyle. kaş'a yatkınız ama neresi!


  • ateistanbul  (30.04.15 16:48:42) 
Kaş'ta ucuz çaplı oteller pansiyonlar oluyor, Küçükçakıl tarafındakileri tavsiye ederim zira Derya Beach en favori mekanım, orayı da tavsiye edeceğim. Kaş'ta aktivite bol, Limanağzı'nın denizi şahane, bungalovları filan düşünmek isterseniz de Nuri's Beach'in bungalovlarında kalınabilir.


  • amelie poulain  (30.04.15 22:24:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.