[]

TTNet net4 pakedine geçiş, bağlantı sçış

Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine, 4 gb kotalı 1 mbit bağlantımı, net4 isimli 8mbit 4 gb kotalı bağlantıya çevirdim. hem de ttnet in online işlem merkezinden. İşlemim onaylandığı anda modem resetten sonra bağlantı hızım görünürde 4 mbit e yükseldi gerçekten. Zaten direkt 8mbit değil 8mbit e kadar dediğinden 4mbit olmasında sorun yok. ama sorun şu: bağlantı çok yavaş. hayvanlar gibi yavaş. 2 saati geçti geçiş yapalı. modemi defalarca açtım kapadım, bi gelişme yok. düzelir mi kendi? ya da bi ayar felan mı yapmak gerekiyor? call center la muhatap olmak istemiyorum hiç şu anda çünkü link ışığım yanıyor.




 
telefon hattın kaldırmamış da olabilir, bi kaç gün daha gelmezse arıza açtırman çözer muhtemelen sorunu.


  • qsxdr  (03.09.09 15:23:06) 
bizim burada da geçen herkes pişman oldu. altyapı kaldırmıyormuş. o zamanda yapılacak pek birşey yok. eskisine geçecen mecburen. hıyarlık bu işleme onay verenlerde biliyorlar kaldırmıyacağını gene de geçiriyorlar yeni tarifeye.


  • mislike me not for my complexion  (03.09.09 17:28:23) 
Uzun uğraşlar sonunda 4440375ten birine bağlandım, 20 dakika boyunca bişeyler yaptık ettik şimdi en azından normal hızda bağlanabiliyorum, kopmuyor bağlantı. Bi de speedtest yaptık, 8mbit yerine 1.6 mbit çıktı. Dedim niye böyle, olur öyle dedi. Eyvallah dedim. Buna da şükür. Mübarek Ramazan günü şükretmek lazım. Onu bulamyan da var.


  • mabl  (03.09.09 17:55:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.