[]

Şu ayakkabıyı yapabilecek birilerini biliyor musunuz?

Geçenlerde "duyuru bana bu ayakkabıyı bul lütfen" diye bir başlık açmıştım. O ayakkabıyı nereden bulabilirim diye girmediğim site kalmadı ki karşıma bu ayakkabılar çıktı. Ve evet, ben bu ayakkabıları istiyorum! Ama ipler diz altında, okla gösterdiğim yere kadar kalsın istiyorum. Topukları da böyle olsun istemem. Düz taban olabilir. Bu ayakkabıları nerede yaptırabilirim? Tanıdığı olan var mı?




 
Sana bi sır vereyim önden ayakkabı güzel arkadan vasat kare vasat.
TopuksuZ olmaz bu ayakkabı. İzmir de isen iki yer var gözüme takılan Şirinyer ve alsancak

AYRİCA bacaklar ince değilse
kuş öldü beybi
  • indescribable  (30.04.15 09:27:05) 
Yorum istemiyorum. Lütfen. Burada milyon insanın milyon zevkine hitap etmeyeceğinin farkındayım. Bana sadece soruya cevapla gelin. Ayrıca İstanbul için soruyorum.


  • dessy  (30.04.15 09:32:26) 
Normal özel üretim ayakkabı yapan yerler bunları yapmaz büyük ihtimalle, yaparlarsa da düzgün olmaz, onlar genelde klasik ayakkabı yaparlar.
Taksim beyoğlu civarındaki atölyeleri tavsiye ederim, onlar farklı tasarımlarda daha iyidir.

  • whoosie  (30.04.15 10:36:37) 
Şişli'den Niantaşına girerken Rumeli Caddesine girince sağda ilk sokakta ayakkabı yapan bir kunduracı var. Ayak boyunu ölçüyor, sana istediğin renk ve materyalden seçtiğin topukla ayakkabı yapar. Ona göre de teslimat zamanı ve ücretini söyler.
Ayrıca KAdıköy'de ayakakbıcılar var.

  • aithra  (30.04.15 10:46:30) 
Ben fikrimi söyledim. Terslemene gerek yoktu.Ama(!) Düz tabanda klasik gladyatör den farkı olmaz o yüzden topuklu ile daha iyi olur tabi.
-tamamen fikir-
Kadıköy de vardı yanlış hatırlamıyorsam ama nerede bilmiyorum :(

Mağaza tipi değil de ayakkabı tamir yerlerine bak.
  • indescribable  (30.04.15 10:47:33) 
indescribable'ciğim, işte ben de tam bu noktada cevap vermiş oluyorum. Zira başlıkta da, içerikte de bariz şu soru var: "Bu ayakkabıları nerede yaptırabilirim?"

"Bu ayakkabılar nasıl sizce" diye sorsam, en doğru cevabı sen vermiş olurdun haklı olarak ama gerçekten artık sorulan sorulara sadece yorumla cevap verilmesi benim için de, senin (sen = genel) için de zaman kaybı.

aithra, dükkanın ismini biliyor musun bir ihtimal?
  • dessy  (30.04.15 10:56:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.