[]

ıphone 5s şarj süresi uzatma

Gençler ne yaptım ne ettimse bir türlü şu şarj olayını halledemiyorum.Son günler de batarya nın ölmüş olabileceğini bile düşünür oldum gece yatarken şarjdan çıkardığım telefon sabah % 4 e düşmüş oluyor. Iphone kullananların ortak sorunu bu ama siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu sorunla bu gidişle yanımda taşınabilir şarj eden cihazlarla dolaşmaya başlıyacağım




 
bu aralar iphone5S'de update sonrası bariz bir pil sorunu var. senin durumun anormal.

muhtemelen wifi az çektiği için sürekli search yapıyo. pilin de mına koyuyor. wifi'yi kapat gece yatarken. location takip eden uygulamalarını kapat. parlaklığı azalt. süre artacaktır.
  • widee  (30.04.15 09:02:10) 
Senin durumda bariz bir anormallik var, çeşitli önlemlerle biraz artırabilirsin ama 100'den 4'e düşmesi, hem de sen kullanmazken hiç normal değil. Ben de mesela dün %100 bıraktım sabah kalktığımda %98'di, wi-fi açık, parlaklık orta seviyede, normalde gün içinde kullanırken gayet şarj yiyor, ama geceleyin pasif haldeyken bu kadar düşmesi normal değil.


  • elikası  (30.04.15 10:16:15) 
Arkaplanda işlemci sıkışmış, işlem yapıyor bence. ipad air'i resetlemiştim, daha hiçbir uygulama kurmadan pili dakikada bir yüzde 1 indi. tekrar resetledim, durum düzeldi. Bazen takılmalar olabiliyormuş. Senin durumda da sanırım işletim sistemi arkaplanda işlem yapıyor. batarya ölü mü değil mi anlamanın yolu resetlemek bence.


  • empty man  (30.04.15 10:24:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.