[]

Vestel nasıl yılın en iyi telefon tasarımı ödülünü alabiliyor ?

biz mi fazla eziyoruz oğlum bunları, adamlar yılın en iyi telefon ödülünü aldık türkiye de tasarladığımız ve ürettiğimiz telefonlarımıla diyorlar.

edit: olayı youtube reklamlarında gördüm, yusuf miroğlu'nu oynayan adam oynuyordu reklamda da.


 
vestel'e şu vergi olayı yüzünden acayip kılım. adamlar yabancı firmalara vergi artırılsın yerli malına yatırım yapılsın diye talepte bulundu kabul edildi. sen asus musun sen msi mısın sen kimsin lan ? şu ana kadar bi ekran kartı mı yaptım bi işlemci mi yaptın bi ses kartı mı yaptın bi iphone mu yaptın bi g2 mi yaptın ? milletin yaptıklarını toplayıp bişeyler yapmaya çalışıp onu da yapamadın.


  • enjoy the ride  (30.04.15 04:17:00) 
vestel kadar dandik bir marka daha yoktur. çin malları bile daha kaliteli. döküntü her yaptıkları.


  • cekilmis gayfe  (30.04.15 04:19:55) 
Akıllı telefon ve hat satın aldığınızda devlete hatırı sayılır bir oranda vergi ödersiniz. Vestel, kendi telefonlarına yeterli ilgiyi görmeyince devlete "ithal telefonların vergisini arttırın, yerli üretim kazansın" önerisinde bulunmuş ve sanki az vergi ödüyormuşuz gibi daha da fazlasını ödememizi istemişti. O günden beri Vestel'e ve ilgi istediği o çirkin telefonlarına tepkiliyim. Bunu niye yazdım, çünkü Vestel'e güvenmiyorum. Bahsettiğiniz ödülden haberim yok ama az önce yazdığım sebepten dolayı "o ödülü veren kurumun güvenilirliğini de araştırmalıyız" derim.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (30.04.15 04:20:44) 
casper pc ne kadar yerliyse bunların telefonlarıda o kadar yerli. ama zaten aslında bu devirde önemli olan yazılımı. adam gibi yazılım hazırlatıp desteğini sunarsa iş yapar telefonu, yoksa her çinli üretici kendi tasarımını yaptırıyor artık zaten. one plus one varken kim niye alsın bunu. bunu 2 cevabı olabilir, teknik destek/servis ve yazılım işte.


  • paulie walnuts  (30.04.15 04:23:17) 
Vereyim ibanımı, atasın bir 2000 lira, senin de ödülün pazartesiye hazır. Artık en iyi tasarım olur, en havalı kola kapağı açan adam olur, ne lazımsa. Elime mi yapışır?


  • rygard  (30.04.15 04:32:32) 
uretmek dandik montaj ise turkiyedeki en buyuk ureticilerden biridir. yoksa, yalancinin onde gidenidir.

bu arada odulu kim veriyor?
  • goo.gl  (30.04.15 05:19:36) 
Yılın en iyi yerli telefon tasarım ödülünü almıştır belki, başka yerli telefon olmadığından.


  • compumaster  (30.04.15 06:23:01) 
bu ödüller iş dünyasındaki en uyduruk şeyler.
parayla üye olduğun organizasyonlar kafadan ödül dağıtıyor.

  • yalnux  (30.04.15 06:32:18) 
Vestel olan her şeyden uzak durursanız mutlu olursunuz.


  • excespeace  (30.04.15 07:42:16) 
Oduku kim vermis?


  • hasansabbah  (30.04.15 08:36:02) 
Ürün olarak da kurum olarak da 5 para etmez. O ödül de kesin parayladır arkadaşların dediği gibi.


  • himmet dayi  (30.04.15 08:43:52) 
1- bana göre tasarımı güzel değil, tamamen göreceli bir konu tasarımı beğenip beğenmemek.
2- donanım açısından rezalet. bu göreceli değil.
3- o donanıma göre anormal pahalı. bu da göreceli değil.

içi boş kabuğa para vermek gibi işte. dışa bakıp asıl önemli kısmı yok sayanlar sevebilir sadece...
  • ucan spagetticanavari  (30.04.15 08:49:28) 
ya o ödülü kim veriyor kime neye göre karar veriliyor boşver yani.


  • orpheus  (30.04.15 15:59:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.