[]

Dilekçe'ye sağ salim yazsam çok mu abes olur ?

Okula ders sildirmek için dilekçe yazmam gerekiyor, ''dönem sonunu sağ salim atlatırsak mezunum ancak şu şu meselelerden kaynaklı(teknik olaylar bunlar, yani asıl dilekçe konusu bunlar zaten'' diye devam etsem... çok kötü oldu demi ? sağ salim ne lan.

edit: ayıp ayıp :)) oğlum sileceğim dersin vizesi yüksek lan, not kaygısı yok(henüz). hocayla uyuşamıyoruz sadece. birde mimarlar ve eğitimciler çok fena yalaka insanlar(yasal uyarı : tabi ki genelleme değil)mış. onları kurtarayım bi' halttan anlamıyorlar derken, ben satışa geldim. destek olduğum kişi not korkusuna yenilip anlık ispiyonladı beni hocaya (vize ona rağmen iyi, yuh artık ! ) yaptığı hamleye tüm sınıf güldük filan ama olsun yine de ben artık o yavşakla aynı sınıfı paylaşmak istemiyorum. yani geçirin dememe gerek yok, derse devam etsem sıkıntı yok not konusunda eğer hoca illa ben seni bırakacağım demezse. zaten dersten kalan olmuyor öyle, hocamızı da seviyorum aslında ama uzaktan.sanatçı egosunda ki gel gitler yoruyor beni bi' yerden sonra.


 
Uygun, başarılı, sorunsuz vs.


  • euphrat  (30.04.15 02:30:02) 
":p" şunu da yaparsan sağ salimin sonuna çok daha iyi olur.


  • kasa kasa berg  (30.04.15 02:32:52) 
zaaaa xd eklemeyi unutma


  • cekilmis gayfe  (30.04.15 02:39:37) 
Benm yazdıklarım sag salim yerine cümleye gore yazabilecegn kelimeler :))


  • euphrat  (30.04.15 02:49:33) 
açık açık bu dersi drop etmezsem götüme kaçacak yaz. yaz bunu. yaz lan. hasta etme adamı.


  • kargn  (30.04.15 03:01:05) 
sil onu şey yaz: dayı siz beni bir geçirin, yav bir geçirin bak neler olacak.


  • orhan tv  (30.04.15 03:23:33) 
donemin sonunu sag salim atlatirsak

kahvehanede bile daha az laubali bir dil kullaniliyo, bu nedir aq ya. kendinden 1. cogul kisi olarak bahsediyorsun yani dilekcende oyle mi?
  • baldur2  (30.04.15 06:30:13 ~ 06:31:25) 
başımıza kaza bela gelmezse, yiyecek ekmeğimiz varsa şu dünyada .... diye devam ettir.


  • six packsiz  (30.04.15 08:37:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.