[]

Muhtarlık kaydı için apartman yöneticisi onayı

Acil bir iş için muhtarlıktan ikametgah belgesi almam gerekiyor. Fakat önce apartman yöneticisine onaylatıp, sonra nüfus müdürlüğüne gitmek gerekiyormuş.

apartman yöneticisi, yardımcısı ve hatta yardımcının yardımcısı bile ortada yok. tatildeler mi artık nerdelerse. Nasıl halledeceğim yau ben bu işi acil şeklinden?


 
karakola da onaylatıyorlardı bir ara :/ direkt muhtara gidip sorunu anlatın.


  • aithra  (03.09.09 13:31:27) 
kendi üzerinize bir faturayla nüfus mudurlugune gitmeniz lazım, o da eğer daha önce kaydınızı o adrese aldırmadıysanız.. fatura yetiyor olmalı, isterseniz bir telefon açın..

bu arada muhtarlar yine de verebiliyorlar, ağızlarından girip kulaklarından çıkabilirseniz..
  • ayheytmayselfenvanttuday  (03.09.09 13:32:18 ~ 13:40:19) 
kendi üzerime gelen bir fatura yok. olanlar da e-faturla geliyor maalesef. Daha önce kaydım bu adreste vardı sanırım ama sonra sildirmiştim. Muhtarlıkta sistem değişti, eskiden biz onaylıyorduk ama nüfus müdürlüğü onaylıyor şimdi diyor. Elimdeki kağıtta düzenleyen adı soyadı, imzası falan diyor. Yöneticinin adını yazıp, bi imza atsam noolur


  • babatema  (03.09.09 13:45:15) 
@theconqueror, işte nüfus müdürlüğüne gidecek o belgeyi apt. yön. onaylıyormuş.


  • babatema  (03.09.09 13:48:00) 
çamurluk her zaman işe yarar.

bir şey olmaz. yöneticinin adını biliyorsanız yazın, altına da bir imza sallayın gitsin. ortaya çıkarsa ki yöneticinin oraya gidip kontrol etmesi dışında çıkamaz, "yöneticiysen yerinde dur, lazım olunca ortalarda yoksun" mecbur kaldım bi ikametgah için" diye çamur yaparsın, sesini bile çıkaramaz. yasal olarak "başkasının yerine imza attın, yürü karakola" demezler bunun için.
  • kibritsuyu  (03.09.09 14:51:46 ~ 14:54:16) 
muhtarla hemşehri çıkınca alınabiliyormuş :p


  • babatema  (03.09.09 14:53:52 ~ 14:54:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.