[]

sağlam dram filmi

böyle en sağlamından dram filmi arıyorum. bu türde çok izlemişliğim yok, en bilinenlerden de söyleyebilirsiniz. son 10, en olmadı 15 yılın filmleri olsun ama yine de. azıcık da konusunu yazarsanız şükela olur.

teşekkür ettim.


 
(bkz: inside i'm dancing)

izlemediysen izle, bana teşekkür edeceksin.
  • bodah  (30.04.15 00:21:14) 
  • corneillus  (30.04.15 00:23:22) 
leviathan: yüksek mertebeli bir devlet çalışanı ile klasik bir rus ailesinin yargı savaşı.


  • lesmiserables  (30.04.15 00:25:01) 
(bkz: incendies)


  • ruhi bir banyo  (30.04.15 00:26:17) 
(bkz: seven pounds)

spoiler vermeden konuyu yazamam maalesef.
  • spadram  (30.04.15 00:26:20) 
Schinder's list?


  • yirmisantim  (30.04.15 00:35:42) 
(bkz: the fall)

1920'lerin Los Angelesı'ndayız. Kolu kırıldığı için Los Angeles Hastanesi'nde yatmakta olan 10 yaşındaki Alexandria, burada filmlerde dublörlük yapmakta olan Roy ile tanışır.

Bir çekim sırasında sakatlandığı için yataktan çıkamayan Roy, Alexandria'ya Vali Odious'tan çeşitli sebeplerden nefret eden ve onu öldürmek isteyen 6 adamın hikayesini anlatmaya başlar. Fakat Roy, yaşadığı sorunlar sebebiyle hikayeyi giderek daha karamsar bir hale sokar. Bir süre sonra masal ile gerçeği birbirine karıştıran Roy, kendi acılarından kurtulmak için Alexandria'yı da kullanmaya başlayacaktır.
  • uuth  (30.04.15 00:45:24 ~ 00:48:52) 
merkez istasyonu.

konusu kısaca annesi ölen bir çocugun (filmin hemen basında ölüyor spoiler degil) yalnız kalması ve onu istemeden de olsa sahiplenen bir yaşlı kadınla arasında geçen olaylar anlatılıyor. ilk zamanlar birbirinden nefret eden bu ikisi film ilerledikçe sıkı sıkı birbirine baglanıyorlar vs.

türk filmi olarak da deli deli olmayı öneririm. konusunu anlatamıyorum direk spoiler olacak çünkü.
  • halitkin  (30.04.15 02:09:29 ~ 02:10:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.