[]

zeki ama tembel

evet duyuru ahalisi, hayatımızda milyon kez duydugumuz bu nitelemeyi her gun kendime yapmadan duramıyorum.

zeki oldugumu biliyorum, ama azim çaba sıfır. resmen dünya malında gözüm yok modunda takılıyorum. 3 yıldır calıstıgım işten cıktım. zar zor okulu bitirdim yine tembelligim yuzunden mühendis çıktım ama mühendislik yapmak istemiyorum. hayatta beni çabalamaya motive edebilecek tek şey gerçekten insanlıga faydası dokunacak bişey olabilir. bunun da özel sektorde hırslı olanın kazandıgı bir düzende olmayacagı kesin.

gelmişim 27-28 yasına, kafam hiç net degil. sinemaya ilgim var ama bu yastan sonra ne olur modundayım. cok enteresan konulara ilgim var ama hiç bi konuda süren bi azmim yok. zeki oldugumu işte bu yuzden vurgulamıstım, hakkaten bazı konularda fark yaratabilecegimi düşünüyorum ama resmen karakterim hımbıl. ben napcam, yapım bu diye kabullenecek miyim? bu yastan sonra nasıl degişir bi insan? öyle karısık yazdım kafam da cok karısık.

 
okumadım. dikkat bozukluğu


  • benim bir ismim var  (29.04.15 22:47:38) 
tembellerin güzel bir bahanesi gibi geliyor bu bana.


  • kahramanikarus  (29.04.15 22:54:40) 
bebeyim şimdi baktım da 27-28 diyorsun. senin iş bitmiş yau. çocuk yap, onlar hayallerini kovalasın bence.

bu yaşta mı düşünüyorsun bunları ak sahiden ya? neyse motivasyon eksikliği ve sıkça değişen motivasyon ciddi ciddi dikkat bozukluğuyla ilişkili. gerçi mühendislik kazanıp, nasıl bitirecen o halde o da var da, gene de bir bak. ailede para varsa, hayat standartlarını düşürüp istediğin her şeye kasabilirsin. fakat bunu buraya sorman saçma bro. kır kuçunu otur düşür. senden iyi kim bilecek seni?
  • benim bir ismim var  (29.04.15 22:56:37) 
@benim bir ismim var,ben aslında biraz bu yaştan sonra sıfırdan bişelerin peşinde koşmak ve tatmin olmak zor mu diye sormustum.

@kahraman, bahane olan ne anlamadım? tembel oldugumu zaten belirttim bahane kısmını anlamadım.
  • art vandaley  (29.04.15 23:00:51 ~ 23:33:44) 
hocam idealistsin. ve sana dayatılanları yapmışsın yıllarca,
mühendislik vs güzel bölümlerin altından gelmişsin, ama istemeye istemeye olmuş gibi okuduğum kadarıyla.
bunu vaktiyle ne istediğine karar verememene bağladım,
işte bu nokta da ben zeka kısmının bahaneliğini vurguladım,

-kısa cevap ile, bahane kısmı zeka
  • kahramanikarus  (29.04.15 23:13:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.