[]

öğrenci evi faturaları

gecen sene tuttuğum evde devam edicem. temmuz-ağustos faturaları ödenmedi, eylülde ödenmeyecek..
ekimde ödenicek hepsi..
bu faturaların gidişatı ne olur? (su-elektirik)


 
Suyu bilmem ama elektriği çok hızlı bir şekilde keserler.1 ay geriden de olsa ödeyin.


  • ercu  (03.09.09 12:01:09 ~ 12:01:24) 
eğer istanbul'da isen elektriği ödemeye çalış. hemen kesiyorlar. sonra uğraş açtırmak için.


  • mea maxima culpa  (03.09.09 12:05:45) 
2 ay geçince kesiliyor elektrik, doğalgazı sallamazlar, adsl telefon kesilmez 3 fatura gelince kesilir.suyu hiç bilmiyorum


  • ilse  (03.09.09 12:11:06) 
yer : izmir


  • imparatorolmayikolaymisandin  (03.09.09 12:15:58) 
bizim buralarda da en hızlı doğalgazı kesiyolar. bölge bölge farklılaşabiliyor o kurumların çalışma hızı


  • hayali arkadaş  (03.09.09 12:33:51) 
denizli'de elektrik faturasını ödemedin mi eve yazı bırakıyorlar 1 haftada ödeyin diye. 1 hafta sonra çat kesiyorlar.


  • emrag  (03.09.09 12:42:52) 
izmirde elektrik şöyle yürüyor. faturadaki son ödeme tarihinden sonra bi 10 gün içinde borcu ödemediğinizi gördük ödemezseniz şu gün gelip kesicez diye not bırakıyolar. ki o yazıda yazan günde de kesiyorlar. elektriğiniz kesilmişse eğer, faturayı saat 4e kadar yatırdığınız taktirde elektriğiniz aynı gün açılır. 2 kere kesildi, 2sinde de yatırdığım gün içinde açtılar.(göztepe)

suyu pek kesmiyorlar galba. 3 aydan fazla ödenmemişti mesela eve gittiğimde suyu bulmuştum.

telefon adsl de 3 ay sınırı var diye biliyorum.

ben de 4 aya yakın bi süre fatura ödememiştim. hepsini ödedikten sonra aynı gün evi her şeyiyle kullanabiliyordum. geldiğin gün sabahtan ödersen, akşam da rahat edersin sanırım.
  • niphrodel  (03.09.09 13:01:37) 
sürekli evde birileri duruyorsa görevlli geldiğinde "abi öğrenciyiz" ayağına kesilmesini önleyebilirsiniz (cezayı önleyemessiniz) ancak elektrik konusuna geilnce eskişehirde bizimkini zırt pırt kesiyorlardı fatura ödemediğimiz için bizde gidip mühürü kırıp kendimiz açıyorduk ceza falanda ödemedik mühürü kırdık diye.


  • bir zamanlar cocuktum  (03.09.09 15:07:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.