[]

[imageshack] kurbaa olan link

bir tane linkim var. açınca sadece video çıkıyor. daha doğrusu ana sayfaya yönleniyor. aradım bilgisayarımda bulamadım. o görsele ihtiyacım var.

wayback machine sadece kasımdan itibaren caps almış ve gene aynı sayfaya yönleniyor.


namıssız imageshack güvendik sildi kb'lık görseli. :(

bi site daha vardı geçmise giden de çıkaramadım. linki veriyorum. çıkaran olursa minnettar olurm.

img216.imageshack.us

 
kavak yelleri mi?


  • pretty cool  (29.04.15 18:03:32) 
evet. ayıp oluyor ölü link durunca öyle.


  • supergirl  (29.04.15 18:15:53) 
zendesk'te şöyle bi bilgi vermişler.

"Please send all broken and missing image link requests to is-support@imageshack.net so that we can attempt to restore your images.

Please note that we automatically save three copies of each image on our servers, to ensure the most reliable image hosting available."
  • komsu komsunun nickine muhtactir  (29.04.15 19:33:14) 
harcadığın/harcadığımız zamana değmez ama neyse. fotoyu zamanında(5 yıl?) yükleyen kişinin yüklerken kullandığı imageshack hesabıyla ancak kurtarılabilir. o hesap yoksa fotoyu unut.


  • pretty cool  (29.04.15 20:02:50) 
zamanı o kadar kıymetli olanlar cevap vermeme özgürlüğüne sahip.

kendi uploadum.
ayrıca unutmaktan başka çare var mı diye buraya geldim. tşkler.
  • supergirl  (29.04.15 20:45:09 ~ 20:46:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.