[]

CHP'ye kaynak bulalım

Merhaba,

Ak-Saray, diyanet işleri başkanının jakuzisi, makam aracı, yeni cumhurbaşkanlığı uçağı vs, Bildiğiniz bu tarz fuzuli harcamaları tutarlarıyla yazabilir misiniz? CHP'ye kaynak bulucam :)


 
:) CHP kendi bütçesini harcasa yeter aslında. Her seçim döneminde "paramız yok abey" moduna giriyorlar. Nasıl paraları olmaz anlayamıyorum.

Diyanet işleri başkanının jakuzisi mi varmış?

Cevap olarak;

- "Kaç-Ak Saray’ın maliyetleri ile ilgili bir maliyet kalemi oluşturulduğunu ifade eden Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, sarayın elektrik, su, doğalgaz, ısıtma, soğutma, temizlik, peyzaj giderlerinin aylık 21 milyon lira olduğunu açıkladı."
- www.muhalefet.org
  • sheridans  (29.04.15 10:42:39) 
burada şu kadar harcandı diye trolleseler seni ...


  • 1917  (29.04.15 10:45:57 ~ 10:49:59) 
ben anlamıyorum bu muhabbeti.
patates ilk defa bu kadar pahalı olmuyor. 2-3 sene evvel de stoktan çıkan yamyassı çürük patatesler vardı misal. gıda aşırı pahalanmış. et zaten öyle. iç pazarda alabilen alsın mantığı hakim. bira gibi alkollüler aşırı lüks. yani hayat pahalılığını azaltmak yerine maaş arttırmak.. yapamayacağını biliyoruz, kimse yapamaz, ben seloya vericem selo da yapamaz. ama hayat pahalılığından örnek versek daha iyi değil mi? sonuçta akp hangi ürüne vergiyi azaltsa o ürünün ticaretini yapan bir akpli vekil çocuğu türer (mısır, pastörize yumurta vs). akp hangi ürünün vergisiyle teşvikiyle oynasa da o ürün direkman bize girer?

  • kargn  (29.04.15 11:07:05 ~ 11:08:12) 
www.alsanakaynak.com


  • hala mi ceren yahu  (29.04.15 11:29:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.