[]

Yurt dışına para yollama

Yurt dışındaki bir arkadaşım benim için bir ödeme yaptı. Yaklaşık 100 euro. Bu parayı ona tez zamanda yollamalıyım. Ancak hangi yolu kullanmak en mantıklısı olur? Western Union mu yoksa çok çok daha ucuz bir yol mu? Arkadaşımın kredi kartı var, benim de Ziraat banka kartım var.




 
swift


  • cekilmis gayfe  (29.04.15 01:23:41) 
kredi kartına yollayamazsın. yolu varsa da pek uygun olmayabilir.

swift uygun olabilir bankaya göre, bir de transferwise uygun olarak.
  • christopher nolan  (29.04.15 01:28:59) 
@Rumble in the Jungle, PayPal'la yurtdışı ödemeleri mümkün değil maalesef. Bugün denedim, dolar bile kabul görmüyor düşünün.


  • sevgikusunkanadinda  (29.04.15 03:45:53) 
(bkz: moneygram) ^^


  • heygidim  (29.04.15 07:00:50 ~ 07:01:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.