[]

duyurunun bodycileri sporcuları bi bakarmısınız

hydroxycut kullanımı hakkında internette çok söylenti var. daha önce kullanmış olanlar ve sonuç alanlar varsa nasıl kullandıklarını
yazabilirlermi?

soru edit : bu mereti günde kaç defa aldınız?


not : Henüz kullanmaya başlamadım. Spor yapıyorum.

 
Hiçbir supplement'in sana fazladan 1 gram yağ yaktırmayacağını söylersem kafanda bir fikir oluşur sanırım. Onun dışında, içinde kafein var uyarıcı madde olarak. Sırf içinde kafein var diye de supplement alınmaz. Bir fincan Türk kahvesi içersen de hemen hemen aynı etkiyi yaşarsın. Biraz terletiyor biraz nabzını hızlandırıyor diye o kadar para dökmeye gerek yok. Soruna tam cevap olmadı fakat idare et.


  • angelus  (28.04.15 23:13:28) 
carnitin cayır cayır fazladan yağ yaktırıyor kardiyo ile.


  • daddy  (28.04.15 23:18:45) 
clenbuterol benzeri sanırım. o da kalp atışını hızlandırıyor, sürekli terletiyordu. muhakkak spor yapman gerek yoksa ilaç tavsiye edilmiyor.
önce yediklerine dikkat et sonra ilaç işine gir bence.

  • cekilmis gayfe  (28.04.15 23:30:54) 
Asıl etken maddesi kafein. Biraz su attıracak içerik de var. Üzerinde yazar kulanım şekli zaten, çok özel bir olay yok. Tek önerim bir daha almaman. Türk kahvesi + 1.


  • arnold schwarzeneger  (29.04.15 08:55:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.