[]

Online Oyun Önerisi

Arkadaşlar ücretsiz olacak ama güzel de olacak bir online oyun arıyorum varsa tabi :)
Edit:Web tabanlı oyun olmasın :)
Her cevap için teşekkürler.


 
şu aralar ücretsiz(gerçi bu sözde ama..) metin2 var denemediysen tavsiye edebilirim. tamamı türk oyunculardan olması sağlam muhabbeti beraberinde getiriyor tabi çoluk çocuktan uzak durursan.

www.metin2.org
  • bir yudum homo sapiens  (03.09.09 01:31:22) 
Runes Of Magic önerebilirim Tr sürümü henüz beta aşamasında ki eski bir oyuna sıfırdan başlamaktansa beta sürümden başlamak daha iyidir diye düşünüyorum. grafikleri de gayet sağlam.

www.gamersfirst.com
  • gone with the sin  (03.09.09 01:42:39) 
benim 5 aydır online olarak oynadığım bi oyun var ve adeta bağımlılık yapıyor şiddetle tavsiye ediyorum kardeşim...oyunun adı ikariam...sitessi:
www.ikariam.net

  • sn611  (03.09.09 02:06:29) 
wow oyna. kaliteli private server da bulursan tadindan yenmez (al vereyim link: wow.spermik.info )


  • astaroth  (03.09.09 03:53:33) 
su sıralar bazı paralı online oyunlar (tam hatırlamıyorum hangileri ama sanırım wow bile) free 2 play modunda da birşeyler sunmaya baslıyorlar.. onları biraz arastır derim ben..


  • eleventh american esme has met  (03.09.09 09:33:22) 
ddo amerika sunucuları f2p destekjleyecek gelecek haftadan itibaren.


  • rygard  (03.09.09 10:29:17) 
Sanal Çiçek Yetiştiriciliği : www.vazgectimsenden.com


  • white35  (26.11.12 06:32:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.