[]

allahın belası trojan

ya olay şu şekilde gelişti arkadaşımla msn üzerinden konuşuyorduk ve bir anda

hahahah imagashack.us/3252534/34234sdlf.jpg gibi birşey yolladı bana (imageshack evet,ama sonra dikkatli bakınca gördüm önünde bir tane daha img5 gibi ek var sitenin yani orjinal site degil)

ve öyle bir yere denk geldi ki sohbette "harbiden gönderdi" sanacağınız bir yerde geldi, tıkladım haliyle, açılmadı hiç birşey kapattım. Sonra ne göreyim, msnden herkese çat çat çat aynı linki göndermeye başlıyorum, bildiginiz pencereler açılıyor, link yazılıyor ve kapatılıyor. Ama öyle yavaş yavaş degil 1 pencerenin açılıp,yazılıp,kapanması 0.2 saniye falan tüm listeye gönderiyor namussuz. Şimdi herkesi engelledim kimse kapmasın benden diye. Format hariç yapabileceğim birşey var mı sizce ? Program ismi falan alsam hiç fena olmaz en azından şansımı denerim. Ama biraz profesyonel bir olaya benziyor bu illet.

 
combofix'İ destekliyorum.


  • onrckrcyr  (03.09.09 00:22:53) 
google da kaspersky antivirus removal tool diye arat, softpedia olan linktekini indir, kurulumu yapıp safemod a al ve orda tara, işi bitince beni kaldırmak ister misin diye sorar, ilk restartı yapana kadar kaldırma, temiz olarak acılınca bilgisayar programı kapatırken tekrar soracaktır, o zaman kaldırırsın (bir virüs programından cok bir defada tamaya ve silmeye yarar aletidir kaspersky nin)


  • cruikshank  (03.09.09 02:22:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.