[]

avrupada deniz tatili

nereleri tavsiye edersiniz?

birinci kriter direkt uçuş olması, yoksa da ulaşımın kolay olması. malum çok zamanımız yok, yollarda geçirmek istemeyiz.

ikinci kriter ulaşımın makul fiyatlarda olması.

bunun dışında pek bir beklentimiz yok, yurtiçinde harcayacağımız para da muhtemelen yiyeceğimiz kazıklardan dolayı yurtdışından daha az olmaz. dolayısıyla bütçe kısıtı yok, kalacak yer illa ki ayarlarız diye düşündük. teşekjkürler,

 
Arnavutluk ve Karadağ kıyıları. Çok güzeller, özellikle Arnavutluk oldukça ucuzmuş. Karadağ euro olduğu için o kadar ucuz değil ama Budva'nın falan denizi de plajları da güzel.
Avrupa'dan ziyade Balkanlar tabii buralar.
Olmadı İspanya'da her köşeden denize girebilirsiniz.
  • whoosie  (28.04.15 10:25:32 ~ 10:26:08) 
roma havalimanına plaj 30 dk uzaklıkta, araba kiralayıp sahil boyu hep gezip hem de tatil yapabilirsiniz


  • spankenstein  (28.04.15 10:52:18) 
İlla avrupa istiyorsan hesaplı şehirler olarak Kotor Budva tavsiye ederim, ama svetistefan sahilleri resmen balçık. İnsanlar Türkiyede hayatta beğenip de girmezler o denize. Bizim sahillerimiz çok daha güzel.


  • betsy  (28.04.15 10:59:43) 
Lizbon.

Cascais dahil o şeritte bir sürü plaj var. Nehrin diğer tarafına geçip Caparica'daki yirmiye yakın plajdan birini kullanabilirsiniz. O da olmadı, Portekiz'in en güneyi Algarve zaten gece hayatı ve plajlarıyla ünlü.
  • zamanin otesinden gelen edit  (28.04.15 12:34:24) 
yunanistan- halkidiki (bodrumdan ucuza taptaze ve bol kepçe yemekle tatil yapma garantili ve denizz mükemmel rahat rahat güneşlenirsin kimse baktı mı etti mi yok oram açıldı mı, düşünmeden çünkü bakmazlar)
hırvatistan- split ve boyunca adriyatik kıyısı
arnavutluk - kotor
ispanya - malaga - mallorca
  • gis  (28.04.15 12:51:29 ~ 12:53:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.