[]

iki gunumu dolduracak dizi /film / belgesel tavsiyesi

efendim bu geceden baslayarak persembe sabahina kadar bosum ve evde yalnizim. bir tek yarin okula gidecegim. sonrasinda kitap okuyayim, dergilerimi bitireyim ve guzel birkac sey izleyeyim, dis dunyayla iletisimimi keseyim istiyorum. en azindan cevremdekilerle gorusmeyeyim, kafam bosalsin biraz.


bu kapsamda bana onerebileceginiz dizi, film, belgesel var midir? simdiden siralayayim, iki gun evde keyif yapayim. tesekkur ederim simdiden herkese.

not: normalde tek basina yasayamayan, yalnizliktan hoslanmayan bir insanim, ilk kez boyle bir sey deniyorum. o yuzden beni depresyona surukleyecek onerileriniz olmazsa sevinirim :)

 
(bkz: the it crowd)
hayatında izlediğin en iyi komedi olacaktır.

  • norek  (28.04.15 00:53:32) 
Kore dizisi kill me heal me


  • lithu  (28.04.15 00:54:08) 
person of interests
game of thrones
vikings

bunlardan izlemediğin varsa yapıştır.
  • cekilmis gayfe  (28.04.15 00:54:51) 
hannibal (dizi) çok şahane.


  • whimsical  (28.04.15 00:56:44) 
black sails
da vinci's demons

  • 26 11  (28.04.15 01:17:55) 
film:about time ve big fish
dizi:fargo veya tru detective
dergi:socrates (erkeksen) veya ot'un son sayısı
yemek:fırında makarna
  • steve rogers  (28.04.15 01:37:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.