Giriş
(5)

program kuramıyorum :((

brad pittch
arkadaşlar tezim için image tool diye bir program indirdim. ancak bi türlü install edemiyorum. .zip dosyası şeklinde indirebiliyorum, zipin içinde, dışarısıda bir türlü yükleyemiyorum. 3 farklı uyarı alıyorum. ilki .zip içerisinde yüklemeye çalıştığımda. diğer ikisi de .zip'ten dışarı çıkartıp dosya
arkadaşlar tezim için image tool diye bir program indirdim. ancak bi türlü install edemiyorum. .zip dosyası şeklinde indirebiliyorum, zipin içinde, dışarısıda bir türlü yükleyemiyorum. 3 farklı uyarı alıyorum. ilki .zip içerisinde yüklemeye çalıştığımda. diğer ikisi de .zip'ten dışarı çıkartıp dosyalardan bir kaç tanesine tıkladığımda. resimler ektedir. yardımcı olursanız çok sevinirim.

fotoğraflar aşağıda. şimdiden teşekkürler

imgur.com
imgur.com
imgur.com
0
brad pittch
(27.04.15)
programın setup dosyalarına bakarak bunun taş devrine ait bi program olduğunu tahmin ediyorum. son sistemlerde çalışmayabilir. ne amaçla kullanacaksınız, alternatifler bulabilirsiniz.
0
masa penisi
(27.04.15)
bir klasore cikarip setup.exe yi calistir.
0
melancholia
(27.04.15)
taş devri değil aslında. inşallah alternatif bulurum. bir klasöre çıkartıp .exe dosyasnı çalıştırdığımda da hata çıkıyor. resimlerde var.
0
🌸brad pittch
(27.04.15)
bu programın işi ne? ne yapmasını bekliyorsunuz yada ne işe yarar, bunu belirtirseniz çalışan bir alternatifini bulalım.
0
Tears of Devil
(27.04.15)
belirli resimler var belirli alanlar çizicem "tool"larla. sonra alanını hesaplicam o çizdiğim yerin. ama sanırım bir alternatifini buldum. teşekkürler.
0
🌸brad pittch
(27.04.15)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.