[]

us apple store taksitlendirme

telefona taksit olmuyor ya turkiye de, ben amerika'da apple store'dan telefonu alsam o zaman da yaptıramaz mıyım taksit?

tek cekım alcam zaten ama sordugum burda bankayı arayıp ben boyle boyle harcama yaptım yurtdısında taksıtlendırmek ıstıyorum dersem yıne hayır yapamazsın cevabı mı alırım?


 
türkiyede tek çekim alınca da taksitlendirme yapılıyor. yurtdışında kartı kullandığımda hiç mesaj gelmedi taksit yapalım mı diye. ama telefon aldım 3 taksit yapalım diye mesaj geldi.


  • cekilmis gayfe  (27.04.15 17:20:52) 
bazı bankaların kredikartları için yurtdışında 100 lira ve üzeri alışveriş için 3 taksit uygulaması bulunuyor. yapıkredi mesela.


  • she was my baby  (27.04.15 17:24:29) 
@she was

wingsinde var mesela, bende wings var ama telekomunikasyon falan dahil degil demisler. bilemedim valla.
  • t joe  (27.04.15 17:33:09) 
öyle bi ayrım var mı sanmıyorum ama, yurtdışı alışverişinin cinsi kontrol edilmiyordur bence. marketten yiyecek alsan da taksitlendirilir. (TR'de o da yok)


  • she was my baby  (27.04.15 17:36:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.