[]

Canon Legria Mini video kamera

Aranızda Canon Legria Mini kamera kullanan var mıdır acaba?
Almak üzereyim. İhtiyaçlarımı karşılamaya en uygun kamera olduğunu düşündüm ama fiyat/performans oranı açısından nasıldır hiçbir fikrim yok.
Bir de piyasada sadece 2 tane teşhir ürünü bulabildim.
www.vatanbilgisayar.com
Vatan'da 819 lira.
İşim gereği, bir odanının tamamına yakınını görebilecek, sabit duracak bir kameraya ihtiyacım var. Bu makinada bana cazip gelen özellikler çok hafif olması ve az yer kaplaması, kullanımının kolaylığı (videonun çeşitli ortamlara aktarımında ve menülerde kolaylık, mp4 formatında çekilmesi vs.), geniş açılı çekim yapabilmesi, wifi ile bir tablet ya da bilgiyar üzerinden canlı yayın yapabilmesi ve kendine ait bir ayağının olmasıyla kolayca sabitlenebilmesi..
Sizce bu kamera teşhir ürünü olmasına rağmen bu paraya alınır mı?
(Satın almadan önce ürünü deneme imkanım varmış ve Vatan Bilgisayardaki görevlilerin bahsettiğine göre hiçbir eksiği, hasarı yokmuş )

 
Legria modellerinin eski camcorder şeklinde olanlarını biliyorum fiyatlarına göre gayet iyi iş çıkarıyorlardı(500 liraya falan fullhd kamerası vardı).

Bunun özelliği geniş açı lensi olması, esas olayın oysa al geç derim çünkü normal kameralarda zor. Fiyat olarak biraz üstüne çıkıp gopro vs alabilirsin derim ama geniş açısı balık gözü resmen (Canon'unki nasıl bilmiyorum onunki de öyle olabilir tabii)

Bir de şu var mediamarkt'ta dikkatimi çekmişti:
www.usa.canon.com

Bu fotoğraf makinesi ama fullhd video da çekiyor, 28mm lensi var diğeri kadar geniş değil ama bi bakabilirsiniz. Optik zoomu ve optik titreşim engelleyicisi var hani fotoğrafla da ilgilenecekseniz daha komple bi çözüm olabilir.

Teşhir ürünü... rafta öylece durduysa alınabilir ya, inceleyip bi kusuru olmadığı görüldükten sonra. Teşhir indirimi var mı diye de bi sorun bence, bazen o tür pazarlıklara açık olabiliyorlar.
  • rodriguez2  (27.04.15 16:54:18 ~ 16:54:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.