[]

deride çatlak

merhabayın,

erkekim ve dizimin arkasındaki bölümde ve biraz aşağı doğru beyaz çatlaklar var. bunlar birkaç yıldır orada ve oluşurken de farketmedim aslında.

medikal yollarla filan bunu iyileştirmek mümkün mü? yoksa güneş tam doğmadan once, keçi sütü ve hummalı yaban otları karışımı mı sürmem gerekiyor?

kaygılarımla,

 
o çatlaklar ilk oluştuklarında pembeyken müdahale edilebiliyor. beyazlaştıktan sonra çaresi yok.

forumlarda lazer; çeşitli krem ve merhem karışımları; dermaroller; bio oil gibi şeylerle geçirildiklerinden bahsediliyor. ama deneyen, gerçekten geçiren var mı bilmiyorum.

oluşmasını önlemek için de cildi bolca nemlendirmek (yağlarla hatta) ve sık kilo alıp vermekten korunmak gerekiyor. oluşurken tatlı tatlı kaşınır çatlaklar. farkına ancak öyle varabilirsiniz. bir de bu tamamen cildin yapısı, genetikle alakalı bir durum. kimisi hiçbir önlem almaz yine de çatlaksız bir cildi olur, kimisi de ne yaparsa yapsın bundan kaçamaz. yine de işte nemlendiricilerle bir nebze önüne geçilmeye çalışılıyor.
  • in pyjamas  (27.04.15 10:40:07 ~ 10:42:17) 
Asla geçmez


  • mademoiselle jeilempti  (27.04.15 10:46:59) 
Phytolastil ampul 8 hafta + phytolastil jel

Kullan ilk 8 hafta sadece ampul sonra ampulü bırak jel kullan

En kötü inceltır ve pembe çatlaklrda etkisini test ettim ise yaradı. Öneriyorum
  • indescribable  (27.04.15 11:00:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.