[]

hayır işlemek, fakir doyurmak

iyi geceler duyuru ahalisi,

daha önce yine sormustum bunu ama cok tatmin edici cevaplara ulasamadım. bi iş için adak adadım fakir doyurcam diye ama direk ulasabilecegim kimse yok. bikaç öneri geldi ama ordan da sonuc cıkmadı. ben nerden ulasabilirim yardım ihtiyacı olan kimselere? olmadı en son adak kurban falan bagıslıcam lösev'e falan ama derneklere de cok guvenemiyorum maalesef. fikri olan varsa cok sevinirim.


 
muhtarlar bilir mahallede garip gureba kim var.


  • kargn  (27.04.15 01:14:01) 
valla bizim merdivenleri silmeye gelen teyze baya fakir, arada bişiler vermeye çalışıyoruz.Lokasyon istanbulsa iletişim kurabiliriz.


  • Lola90  (27.04.15 01:20:31) 
  • kill_them_all  (27.04.15 01:27:49) 
@kargn ,daha önceki duyuru da yazdiğımı yazmış.
Evet hala aynisini düşünüyorum. yakındakileri doyurmadan, kilometrelerce uzağa bakmaya gerek yok .

  • 1adam  (27.04.15 01:29:06) 
"Fakir doyurmak" nedir lan...


  • büyük engizisyoncu  (27.04.15 02:16:52) 
engizisyoncu nickinin hakkını vermişsin. bu bi deyimdir, deyimlerden bile hallenmeyiverin canım, ha ama kafada fakir olmak kötü kodlanmış bişeyse hallenmek de dogru olabilir. bilemedim şimdi:) ama bunun bi kibirle yazılmadıgına emin olman için tekrar yazayım.


  • art vandaley  (27.04.15 02:21:32) 
Allah kabul etsin. Biz annemin Telli Baba adağını orda kestirip yakındaki yatılı görme engelliler okuluna götürmüştük. Yemekhaneye teslim ettik bi fiş karşılığında. Yerini buldu dediğim bişeydi.


  • theripperknownasjack  (27.04.15 02:23:06) 
Cok guzel dusunmussunuz.


  • brad pitt  (27.04.15 08:38:49) 
muhtarlar ve okullar bilirler.
bir de belediyeler bilebilir.
istanbul kadıköydeyseniz kadiköy belediyesinin böyle bir hizmeti var. sizi ihtiyacı olan aile ile buluşturuyor ve aradan çekiliyor ya da siz direk belediye aracılığıyla irtibata geçiyorsunuz ve görünmüyorsunuz.
  • 65 derece  (27.04.15 11:35:07) 
balık tutmayı öğ...


  • varoluscusanri  (27.04.15 12:49:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.