[]

İngiliz gençlerin 18'inden sonra ailesine oda kirası ödemesi

İngiltere ile ilgili bir forumda okudum şimdi, 18 yaşından sonra İngilizler kendi ailelerine kaldıkları oda için para ödüyorlar diye bir muhabbet var. Bu olay abartı değil mi, çok küçük bir azınlıktır herhalde, genellenemez. İngiliz kültürünü yakından gözlemleyenler söylesin hele.




 
Şehir efsosu.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (26.04.15 23:37:47) 
yok la öyle bir şey.


  • m murphy  (26.04.15 23:37:58) 
ingiliz kültürünü bilmiyorum da, bir arkadaşımın ingiliz bir arkadaşı vardı, kız 34-35 yaşında falanmış, ailesiyle yaşıyormuş, hatta babası araba almış yakınlarda, böyle çok da aile varmış çocuklarıyla beraber yaşayan. tabi kız çalışıp eve katkıda bulunuyormuş da, yani öyle kira falan isteme gibi birşeyleri yokmuş. o "18 yaşına gelince ailesi atıyor." olayı da efso yani..


  • pasp  (26.04.15 23:41:45) 
ben biliyorum böyle biri ama amerika'da polonya göçmeni bir ailenin kızı. ailesine kira ödüyordu. birebir kendisi anlattı.


  • Sarix  (26.04.15 23:53:49) 
Oyle bir sey yok. Ama su var, Avrupa ve Amerika'da calismak ayip degil. Turkiye'de ayip mi diyeceksiniz evet diyecegim. Insanlarin cogu universite ogrencisi olup calisana huzunlu gozlerle bakiyor. Calisan insanin illa ailesinin durumu kotu diyebdusunuluyor. Oysa eli ayagi tutan yetiskin bir insanin calismasi normal olmali. Ha bizde part time is vardiyali is kavramlari duzgun olmadigi icin calismak guc tabii. Avrupa'da ise benim gordugum kadariyla hep calisiyor insanlar. 15 16 yaslarindan itibaren ufak ufak is yapiyorlar yani. Bunu goren turkler de "bak calisitiriyor para getirmeyene ekmek yok diyor" diye yorumlamis olabilirler. 22 yasina kadat cocugu fanusta buyutup dunyaya salinca elimize ne gececek acaba? Daha iyi mi anne baba olmus olacagiz?


  • ay nov kung fu  (26.04.15 23:54:43) 
  • yirmisantim  (27.04.15 00:03:46) 
danimarkalı eski sevgilim ailesine kira veriyodu


  • la noix  (27.04.15 08:55:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.