[]

TEOG ingilizce/türkçe

Selamlar,

bir tanıdıığmızın evladını teog sınavına çalıştırıyorum 2 gündür. Türkçe ve ingilizce'ye bakıyoruz beraber. Zaman kısıtlı olduğu için - 2 gün daha var - eski denemelerine bakıyoruz. Sadece çözemediklerini değil komple tüm soruları inceledikten sonra sıfırdan bir deneme çözüyor, bu sefer yapamadıklarına bakıyoruz. Dediğim gibi süre az, ders veren, eğitimci olan arkadaşlardan taktik yardımı bekliyorum.
Çocuğa şu konuyu anlat, paso gelir dediğiniz var mı? Epeydir uzağım, sorular üzerinden anlatıyorum ama sorunca 'konuyu biliyorum' diye geçiştiriyor beni. Önemli gelen noktaları anlatıp geçiyorum ben de mecburen. Çok tatlı, zeki bir çocuk aslında ama neyi bilmediğini pek bilmiyor diyebilirim :) umarım anlatabildim, taktiklerinizi bekliyorum. Diğer dersler için de söyleyecekleriniz varsa dinlerim, hızlandırılmış çalışıyoruz ama olsun.
Ay bütün çocuklara başarılar bu arada. Teşkkürler.

 
MEB Testlerini mutlaka çöz.
Expression(Unbelieveable!, Thats Great! vs.) ları bilsin, onlardan da çıkıyor.
Fen Bilimleri'nde son birkaç üniteden bayağı soru çıkıyor.
Fenle ilgili sormak istediğin varsa cevaplayayım.
  • Simrug  (26.04.15 23:43:34 ~ 23:48:41) 
MEB testlerini çözmüş mü?


  • Simrug  (26.04.15 23:48:01) 
Teşekkür ederim @simrug peki nereden edinirim meb testlerini yarın alayım ya da indireyim şimdi? Zirve'nin denemelerini çözdük bugün.
Ben de sayısal çıkışlıyım aslında ama hem belki seviyesine inemem hem de diğerlerinde daha başarısız diye fen kısmını çok karıştırmadık zaman az olunca. Konu başlıklarını da sırasıyla bilemiyorum.Yine de çözdür dediğin deneme varsa başka onları da edineyim. Maksimum faydam dokunsun istiyorum, her türlü öneriye açığım ^^

  • oranjlaturanj  (26.04.15 23:52:45) 
tam olarak sorunuzun karşılığı değil belki ama, şöyle bir tavsiyede bulunabilirim ben.
bakanlığın yayınladığı testler var aşağıdaki adreste. eğer tüm dersler aynı sırayla gidiyorsa 4. ve 5. hafta testlerindeki (20-21. teste kadar) sorulara da bi göz gezdirebilirsiniz.

odsgm.meb.gov.tr

edit: ben cevaplayana kadar 50 kere yazılmış zaten.. link olduğu için silmiyorum..:)
  • aksiyom  (26.04.15 23:53:15 ~ 23:55:01) 
aksiyom'un verdiği testleri indirip mutlaka çözsün.
Doğru'dan MEB' in verdiği testler bunlar. Sınavı da MEB hazırlıyor.
MEB şu ana kadar böyle bir şey hizmet vermedi bildiğim kadarıyla.
Her dershanede/kursta/okulda mutlaka çocuklara aldırılmış bunlar.
  • Simrug  (26.04.15 23:55:18 ~ 23:56:33) 
Olsun, çözdüyse de tekrar eder benzerlerini sorarlar muhtemelen, atlamayalım. Çok sağ olun ((( :


  • oranjlaturanj  (27.04.15 00:03:27) 
Dur dur, tek tek indirmeyle uğraşma. Ben düzenledim bunları.
mediafire ye yükleyince atarım linki.

  • Simrug  (27.04.15 00:11:31 ~ 00:21:52) 
www.mediafire.com
Burada her dersin bütün testlerini ve cevap anahtarını tek bir pdf dosyası altında toplamıştım.

  • Simrug  (27.04.15 00:29:09 ~ 00:35:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.