[]

Beyin Fırtınası

www.facebook.com

Böyle bir lider ister miydik? Resmi makamlarda ciddiyet çok önemli midir? İnsanların gözüne girmek için popüler kültürden yararlanmalı mı? Obama'nınki kaç cm?

Sorular sadece örnek. Obama'nın bu tarz yaklaşımları hakkında ne düşünüyorsunuz?

 
ABD her konuda (bilim, sanat, spor, siyaset, ekonomi vs.) profesyonellik ile şovu aynı potada çok iyi bir şekilde eritebiliyor. buna halkın yapısı ve ülkenin zemini zaten çok müsait. 2012 Londra Olimpiyatlarına katılan ABD Yüzme Takımı'nın videosu buna en güzel örneklerden biri. sizin paylaştığınız da öyle.


  • makarnavodka  (26.04.15 23:04:53) 
videoyu açamadım ama obama ailesinin, yerinde ve zamanında ciddiyetten uzak davranışları çok hoşuma gidiyor. hele michelle obama'nın hayranıyım. buradan kendisine selamlarımı iletiyorum.


  • knight of cydonia  (26.04.15 23:08:43) 
@minik donut canavarı;

biliyorum ya :D adamı babam gibi seveceğim de işte arkada ne işler dönüyor şüphesi olmasa.

"the prizzy of the united stizzy"
  • m murphy  (26.04.15 23:24:59) 
Ben ciddiyetten yanayim. Ustelik algi yonetimlerinden, ufurukten pazarlama faaliyetlerinden zerre haz etmem. Dolayisiyla pek hoslanip ciddiye almiyorum bu tarz seyleri. Yine de dunyanin muhtemelen en guclu insaninin egosunu birakip mizaha eslik ederek insanligini hatirlayacak noktada olmasi acisindan degerli goruyorum.


  • f_d  (27.04.15 00:20:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.