[]

pikap vol 2

seceneklerimize bir yenisi daha eklendi ancak cok fazla bilgi bulamiyoruz internette. su pikap nasildir, bilen eden var midir? www.dr.com.tr


yoksa sunu mu alsak? www.n11.com

gercekten bu isten anlayan birileri varsa bize yardimci olursa cok sevinecegiz. iki gundur pikap arastirmaktan helak olduk valla :) bir de maksimum 600 liraya cikabiliyoruz su asamada, o yuzden baska pikap onerecekseniz de bu ayarda olsa iyi olur. ileriki donemlerde de kendisini yenilemeyi dusunuyoruz tabii baslangicta bizi idare etse yeterli olur. daha iki bisiklet alacagiz biz :)

tesekkur ederim simdiden.

 
Yeni pikaplar eski plakları çalarken sorun çıkarabiliyor. Azıcık çizik var diye takılabiliyor. Bu modeller hakkında bilgim yok. DJ set yuk yuk mu çalacaksınız, yoksa eski, yeni plak mı dinleyeceksiniz bilmiyorum ama ben olsam ikinci el Dual, Technics vs alırım. İlan detaylarınba bakmadım ama bir de phono çıkışlı amfi de gerek şayet pikapların üzerinde yoksa.. ( Muhtemelen biliyorsunuzdur da, ekledim yine de)


  • pyro clustic flow  (26.04.15 22:05:09) 
Yıllar önce başıma geldi, bir arkadaşıma hediye ettim sonra. Çok bilen bir arkadaşım öyle dedi, ya öyleydi ya da o zamanlar için yeni nesil pikabın başka bir sorunu vardı.


  • pyro clustic flow  (26.04.15 22:35:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.