[]

Kiloyu veriyorum da, sonrasi?

Iyi gunler helinize.

182 cm boyunda bir erkegim.

Suan 28 yasindayim.
Lise sonuna kadar 70 kusurlu kilolarda olan ben liseden sonra 2 3 yil icerisinde 100 kusurlu kilolara ciktim, ivme artarak devam etti ve 40 gun oncesine kadar 116 kiloydum.

Kizarkadasimin da ikazlariyla buna bir dur demenin vakti geldigini dusunduk.
Kilolarimin cogu sagliksiz ve zamansiz beslenmeyle alinmis haldeydi.
Kilo almaya basladigim yaslara kadar aktif spor yapan bi insandim. Sanirim bunun da yarariyla kilolarim hic bir zaman vucuduma tam yayilmadi. Genelde bel gobek cevremde toplandi. Yani en kilolu oldugum donemde bile kimse o kilolarda olduguma inanmadi. Kicim buyumedi, bacaklarim zaten hic degismedi desem yeridir. Pek gostermedim yani.

40 gun once kendimi beyin olarak hazirladiktan sonra, mantik yuruterek bi diyete girdim. Gece yemegi kestim. Ekmegi ve tatliyi kestim. Gece yemek sifir da, tatliyi eser miktarda sirf bu olaydan bikmayayim diye onceden yedigimin 3 te birini haftada bir falan yiyorum. Oldukça da başarılı oldum. 116 kilodan, bugun itibariyle 105 kiloya dustum. Gobegim Daha da vermeye kararliyim. Fakat..

Haliyle kilo aldigim donemden gobek var, azicik gogus bolgesi kabarik tabi. Buraya kadar hizlica verdim ama bundan sonrasi icin, sarkmamak icin adamakilli biseyler yapmayi dusunuyorum.

Salona gitmeyi dusunmuyorum. Tahminen bir ay sonra falan zabit katibi olarak goreve baslicam. Tabi takim elbisenin icinde biraz daha duzgun durma fikri de cok etkili bu kararimda. Salona godecek vaktim oldugunu dusunmuyorum. Ama evimde vakit ayirabilecegime inaniyorum bu spor isine.

Alabilecegim alet edevata cok yuksek meblaglar ayırmayı dusunmuyorum. En azindan suan icin.

Isin ozu, 90-95 civarina duzenli olarak inmek istiyorum ve vucudumu da toparlamak istiyorum.

Birazcik arastirmayla eliptik bisikletin sanki bana uygun olabilecegine dair bir hisse kapildim. Sizin de gorusunuzu almayi isterim.

www.hepsiburada.com

Fiyati da bana uygun, sizce bu alet nasil? Benim isime yarar mi? Farkli fikirlere de acigim.

 
Uzun yürüyüşler yap, çok uzun. Minimum 10 km. Bu yoğun miktarda yağ yakımı sağlar sana. Onun dışında üzülerek söylüyorum ki sarkmalar çatlaklar kaçınılmaz olacak. Özellikle ağırlık çalışması yapmayacağını da düşünürsek bu sarkmaları engellemenin hiçbir yolu yok, hatta ağırlık çalışmaları da %30 fayda sağlar bu tip durumlarda. Gerisi derinin esnekliğiyle alakalı bir durum. Kardiyo ile o vücudu toparlayamazsın. Hatta yoğun kardiyo antrenmanlarında yağ ile birlikte kas da kaybedeceğin için kesinlikle hayal ettiğin gibi bir vücuda kavuşamazsın. Moralini bozmak istemem fakat bu işin matematiği böyle. Naçizane önerim ağırlık çalışmalarına odaklan, bu şekilde hem daha çok yağ yakarsın hem de görece olarak sarkmaları bir nebze de olsa engellersin.


  • angelus  (26.04.15 17:39:44) 
Yani bu aletin hic bi faydasi olmaz mi simdi bende kilo vermemde ve toparlamamda. Baya hayal kirikligi yasadim su an ya. Bu aleti alip calissam, bi de dumble olayina falan girsem hic mi farketmez ya..


  • baharat  (26.04.15 17:46:47) 
Dediğim gibi; derinin toparlanması tamamı ile derinin esnekliğiyle alakalı bir durum. Sen 100 kilo nedeniyle sonuna kadar gerilip elastiklik özelliğini kaybetmiş olan derinin altındaki yağları yakıyorsun sadece, deri bu süreçte hiçbir şekilde etkilenmiyor; hala aynı hacmini koruyor ve yağı yaktıkça aşağı doğru sarkmaya başlıyor. Ağırlık çalışarak biraz kas kütlesiyle yağdan boşalan bölgeleri doldurabilirsin ama bu ne kadar kazanç sağlar sana tahmin etmek güç. Vücudundaki deri ile deri altındaki yağı iki ayrı unsur olarak düşün; yağ eriyince deri eski haline gelmiyor; var olan durumunu koruyor.


  • angelus  (26.04.15 17:53:34) 
Anladim hocam. Her halukarda bu kiloyu vermem ve yagi eritmem lazim sonucta. Alet ve dumble ikilisini denicem sanirim. Tesekkurler bilgilendirme icin.


  • baharat  (26.04.15 17:57:41) 
peki çatlak ve sarkmalar ömürlük mü?


  • calmdown  (26.04.15 18:56:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.