[]

acil uskudar marmarayin orda olan var mi

cok acil yazsin lutfen. anasini avradini satayim. metro insaatinin yaninda cicekci, hemen yaninda iddaa bayii var ya. orada kurs defterimi unutmusum geldim bostamciya. notlarim falan heosi orda. onu alabilir misiniz yakin olan varsa eger ordaysa ya lutfeb




 
saatini goremiyorum duyurunun da ben cok yakinim oraya. Cikip bakayim istersen


  • a man who walks alone  (26.04.15 16:00:55) 
Defterin rengi şekli nedir? 3 tane sırf bugün unutulan var dedi iddia bayii. Bi suru defter var ama hangisi senin bilemiyorum. Keşke baştan detay verseydin. Bi süre beklicem bakalım. Aha da yaktım sigarayı.


  • a man who walks alone  (26.04.15 16:33:37) 
a man who walks alone'ın mesajı görünce durdum. Ben de gidiyordum. :)
Umarım bulunur defter.

  • n3tw0rk3r  (26.04.15 16:36:44) 
Bulunmaya bulundu da gereğinden fazla bulundu :) sahile indim sigara içmeye. Bitince gidicem ben de mecbur.


  • a man who walks alone  (26.04.15 16:39:57) 
Beyler inanilmaz yogun karisik bu gundeyim. Ev misafirler cabasi. Cok cok sagolun. Allah razi olsun.

Karaahmet cikmazi adli kullanici cok sagolsun almis defteri.

Zahmet verdim kusuruma bakmayin.
  • brad pitt  (26.04.15 18:29:47) 
bulunup alındıysa sıkıntı yok. geçmiş olsun.


  • a man who walks alone  (26.04.15 19:31:18) 
Bu duyuru ne güzel bir site ya. Yeni okudum yazılanları. İşini gücünü bırakıp başkasına yardıma koşan herkese teşekkürler. İyi ki varsınız.


  • corneillus  (26.04.15 19:37:09 ~ 19:37:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.