[]

Avengers fanlarına soru?

Hulk'ın dönüşümden sonra pantolonun yırtılmaması mantık hatasını nasıl açıklıyorsunuz?




 
çünkü çoluk çocuk izliyor onu.


  • rygard  (25.04.15 23:52:23) 
Giydiği pantolon görünümlü tayt aslında, büyüdükçe esniyor haliyle.


  • angelus  (25.04.15 23:54:07) 
Çok esnek bir kumaştan yapılıyor sanırım. Ben hulk olsam esneyen bir şey giyerdim içime.

31.media.tumblr.com
  • yirmisantim  (25.04.15 23:55:13 ~ 23:58:16) 
stan lee'ye sormuşlar şöyle açıklamış:

VF: Did you ever try to make sense of the Hulk’s magical purple pants? Why did they always conveniently remain intact while the rest of his clothes were ripped to shreds?

Stan Lee: I just figured that Bruce Banner had probably been a friend of Reed Richards [Mr. Fantastic from the Fantastic Four], and Reed had given him some elastic trousers. There’s an explanation for everything, but you may not be technically advanced enough to follow me on all of this.
  • cthulhu  (25.04.15 23:55:31) 
hoca da durur mu yapıştırmış cevabı: kazanın doğurduğuna inandın da, öldüğüne neden inanmıyorsun?


  • Ufuk  (25.04.15 23:57:51) 
kocaman yemyeşil bir şey mi görmek istiyorsun dostum?


  • cok iyi yol  (26.04.15 00:04:04) 
dünya ONA hazır değil.


  • sansli pipi  (26.04.15 02:41:35) 
@rygard
çoluk çocuk değil bildiğin koca koca adamlar kapısında kendilerini kaybetmiş bir şekilde bekliyorlar.

  • gezegen olan pluton  (26.04.15 18:49:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.