[]

Dost acı söylemez mi ?

Merhaba,

Karşınızdaki insan önemli bir karar verme aşamasında işi ve hayatıyla alakalı. Aslında çok kısa bir düşünme aşamasından sonra nerdeyse fevri bir şekilde karar vermiş bile sayılır. Genel anlamda hayal kırıklığından bir moral bozukluğu var ve size durumu anlatıyor. Sizin düşüncelerinizi merak ediyor. Yardım istiyor.

Nasıl yaklaşırdınız duruma?

Şimdi beni zaten bildiği için, değer verdiğimi bildiği için, en yakını olduğum için ve iyiliğini istediğim için her konuda gerçekleri söyleyip doğru karar vermesine yardımcı olmak istedim. Aslında duymak istemediği şeylerde vardı bunun içinde ama o noktaları fevri davranmasından dolayı kaçırır diye kortuğum için ben dile getirdim. Yanlış bişi yapsın istemedim. Ciddi konuştum gerçekleri söyledim.

sonuç: suçlu oldum. düşüncesiz oldum. hata yapmış oldum. vs. vs.

Dost acı söyler derler. Hiç bir kötü niyetim yoktu. Hata mı yaptım sizce ?
Siz olsanız nasıl davanırdınız böyle bir durumda ? Ben niye bu hale düştüm en son konuştuktan sonra?

Edit: Demek istediğim iyiliklerini isteyince suçlu oluyorsun. Doğruları söyleyince falan. İnsanlar kandırılmak istiyor. Aksini yapsam, istediği gibi davransam belki hata yapacak ve göz yummuş olucam bu sefer ilgisiz herhangi biri gibi damgalanacağım.

 
Belli ki duygusal zamanında saçma sapan davranıyor ki sana olan davranışı da öyleymiş. Genel bir izah aramaktan çok içinde bulunduğu haleti ruhiyeye yor.


  • benim bir ismim var  (25.04.15 23:06:40) 
asdasdasd
aynısını ben de yaptım baya sonra alınıp gücendiler.ben de kestim komple arkadaşlığı

  • rakicandir  (25.04.15 23:10:08 ~ 23:10:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.