[]

Show TV arşivi

Sözlükte şu entryi (eksisozluk.com) gördüm de aklıma takıldı, cidden Show TV 5 yıl sonra arşivleri siliyor mu? Bana biraz mantıksız geldi, sonuçta sürekli tekrarını verip durdukları Doktorlar veya Cennet Mahallesi çekileli 5 seneyi geçti. Entry sahibi "mıçımı kaldırıp arşiv dökemem demiyor da" demekte haklı bence, ama yine de aklıma takıldı.

Bunun haricinde bir sorum daha var, Show TV veya diğer kanalların arşivinden bireysel olarak yararlanmak mümkün mü? Örneğin 90'lı yıllardan ailemizin gözüktüğü bir ana haber veya program kaydı gibi.


 
Diziler yapımcıları tarafından ayrıca saklanıyordur.


  • alkolik imam  (25.04.15 23:23:18) 
arşivler silinmez, o entryi yazan arkadaşı keklemişler. ayrıca show tv'de 5 yılda bir silmiyor arşivlerini, 2000lerin başından görüntüler kullanmıştım o arşivlerden.

şöyle bir şey olmuş olabilir, showtv taşınma sırasında ya da el koymalarda vs sırasında -bilmiyorum o dönemde oldu mu böyle bir şey- bazı iş bilmez insanlar arşivleri silmiş olabilir ve arşiv departmanı da yedeksiz çalışıyorsa elinden gitmiş olabilir bu kayıtlar. ancak normal şartlarda arşivlerin ikişer üçer yedekleri oluyor kanallarda.

sorunuzun cevabı ise; tanıdığınız yoksa ya da insanları ikna edebilecek "tanıdık isimleri" veya kabiliyetiniz yoksa görüntü alamazsınız.
  • klassno  (26.04.15 03:39:47) 
Siliyorlar diye biliyorum ben de.benim de 95-96 yillarina ait bir programin kaydina ulasmam gerekiyor,programin yapimcisini taniyorum ve ona sordum.bir donem show tv'nin butun kasetleri tekrar tekrar kullandigini hatta saklambac yarismasi vs. o donem icin onemli tum kasetlerin uzerine bir seyler cektiklerini soyledi.sanirim tek sans kisisel arsivler.


  • arakesit  (26.04.15 11:28:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.