[]

Tenis raketi

Arkadaşlar uzun zamandır ara vermiştim şimdi tekrar vakit geçirmek için tenis oynuyorum fakat eski raketlerin haliyle tutulduğu yerleri ve sanırım iplerinin değişmesi gerekiyor. Ankara'da bu işi yapan sizinde memnun kaldığınız bir yer varmı. Ek olarak decatlon sanırım yapıyor bu işi ama ipi illa oradanmı almak lazım nasıl oluyor bir aydınlatırsanız sevinirim.

Raketler babolatın biri 645 cm2 biri 680 cm2

imgur.com
imgur.com

Bu raketler iş görmez yenisi al dersenizde önerilere açığım

 
raketler başlangıç raketleri gibi duruyor, hafif raketler. oyununuz geliştikçe size yetersiz gelecektir muhtemelen ama iş görmeyecek raketler değil, devam edebilirsiniz.
Yakınlarda Decathlon olmadığından SPX'ten halletmiştim işleri. İstanbul'daki şubeleri yapıyor, Ankaradakiler de yapıyordur muhtemelen.
www.spx.com.tr
yardımcı olabilmişimdir umarım.
  • game set match  (26.04.15 01:42:28) 
intersport'ta da yapıyorlar..
üj bej verip herhangi bir raket satan mağazaya gitseniz ülkealan pasajında falan, daha kolay olabilir bence

  • her giriste sifresini unutan adam  (26.04.15 01:47:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.