[]

motorsiklet kaskı anketi

Merhabalar. Ders projem için motor kullanan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Anket sorusu: Motorsiklet kaskında yaşadığınız sıkıntılar nelerdir ? nelerinden şikayetçisiniz ?

Bunun haricinde opsiyon olarak bu problemler için çözüm önerileri de sunabilirsiniz.

Hatta ve hatta bir kaskta şu da olsa güzel olur diyebileceğiniz şeyler de söyleyebilirsiniz. Uçuk fikirlere açığım.

Anket olduğu için eğer söylemek istediğiniz problem daha önce yazıldıysa +1 diyerek tekrar yazarsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

 
Ağırlık, gürültü, yüksek hızda kafaya baskı ve soğuk, yağmurlu havada buğulanma yaşanabilecek problemlerden.

Ben eski kaskımla baskı problemini yaşadım, 120nin üstünde hızlarda kafamı taşıyamaz hale geliyordum, şu an kullandığımda öyle bir problem yok.

Çeneden açılabilir kask kullanıyorum ve diğerlerinden daha ağır, biraz daha hafif olmasını isterdim.

Daha önce kullandığım kaskta güneş vizörü kaskın dışındaydı, güneşten rahatsız olmamak için kaskın camını da tamamen kapatmam gerekiyordu, sıkışık trafikte, kapalı cam ile gidilemeyeceğinden mecburen güneşten rahatsız olmayı tercih ediyordum, şimdikinde bu problem yok.

Uçuk fikir gelmedi aklıma.
  •   (24.04.15 19:35:07) 
Kendiliğinden bluetoothu olabilir sonradan takmak zorunda kalmayabiliriz.


  • excespeace  (24.04.15 20:13:18) 
Oncelikle ceneden acilan kasklarin guvenligini ve boyutunu kapali kasklara yaklastirmak lazim. Takinca Cilgin marslilara donuyoruz. Ayrica ses olayi var. Almasin abi aerodinamik diye bisey var. Bi hizdan sonra ses aliyor icerisi. Kulaga denk gelen kisimlarda kulaklik boyutunda bi cukur olabilir icerde. Isteyen kulakligini oturtup giyer mesela guzel olur. Bi de saginda solunda kucuk bi vida deligi olsa da kamera aparati vs takilabilse. Hatta bi yerlerinde bi kisim olsun, orayla motosikletin canta demirine falan bi kilit Takip motosikletin ustunde kilitli halde birakabilelim. Asma kilit gibi bi seyle yani. Icinden gecirince ciziyor sagini solunu. Falan filaN baska aklima gelmedi simdilik.


  • icim urperiyor  (25.04.15 00:39:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.